Show

Komentari 10

Žanamari Perčić pokazala bujne grudi i zavodljivo oblizala usne: Učinila si ponedjeljak savršenim

Žanamari Perčić pokazala bujne grudi i zavodljivo oblizala usne: Učinila si ponedjeljak savršenim

Žanamari je svojim obožavateljima ponedjeljak uljepšala pozirajući u crnoj haljinici s dubokim bujnim dekolteom koji je, sudeći prema komentarima, pao u prvi plan...

Pjevačica Žanamari Perčić (40) definitivno zna da ponedjeljak nije najgori dan u tjednu kao što svi govore, jer je na svom Instagramu 'počastila' fanove sa setom novih vrućih fotografija. 

Žanamari je pozirala u maloj crnoj haljinici dubokog ubojitog dekoltea koji je bio u prvom planu.. Također pjevačica je nogama imala crne čizme uz ikoničnu Diorovu 'saddle' torbicu. 

U opisu fotografije pjevačica je napisala "Mogu li… Dušo… Mogu li? Nikad nisam bio ovako oduševljena činjenicom da je konačno ponedjeljak", napisala je Žanamari u opisu objave.

No, njenom seksepilu nije bilo kraja jer je pjevačica objavila selfie gdje je zavodljivo oblizala usne i onda je krenula prava lavina komplimenata. A kako  je obožavateljima uljepšala početak tjedna oni su pokazali svoje oduševljenje komplimentima kojima se nije nadzirao kraj.

"Tvoja ljepota je izuzetna", "Predivna si", "Ova slika vrijedi milijun riječi", "Savršena", "Učinila si ponedjeljak savršenim danom", "Jako si seksi", su samo jedni od komentara koji su poručili obožavatelji .

Najčitaniji članci