Obavijesti

Show

Komentari 17

Žarila i palila svijetom: Tatjana se 'pojavila' u slavnoj seriji...

Žarila i palila svijetom: Tatjana se 'pojavila' u slavnoj seriji...
9

No, ovo nije prvi put da se piše upravo o ovoj naslovnici. Godinama unazad Goran je pričao kako je na sve načine pokušavao doći do Tatjaninog broja nakon što je ugledao njezinu fotografiju

Većina ljubitelja humorističnog programa sigurno su pogledali barem jednu epizodu poznate američke serije 'Prijatelji'. Grupa od šest osoba koja živi na Manhattanu u New Yorku osvojila su srca gledatelja, a koliko je serija poznata govori i činjenica da se i danas emitira. 

Najvatreniji fanovi sigurno se sjećaju i trenutka kada Chandler ulazi u apartman i hvali se svojim prijateljima kako je riješio test iz magazina Cosmopolitan. No, mnogima je promaklo to da se na naslovnici pojavljuje poznata hrvatska manekenka i bivša supruga umirovljenog tenisača Gorana Ivaniševića (48), Tatjana Dragović (41). 

Za one kojima je ovaj detalj promakao riječ je o drugoj epizodi treće sezone, pod nazivom The One When No One's read'.

No, ovo nije prvi put da se piše upravo o ovoj naslovnici. Godinama unazad Goran je pričao kako je na sve načine pokušavao doći do Tatjaninog broja nakon što je ugledao njezinu fotografiju. 

Tennis - 2012 Wimbledon Championships - Day Eleven - The All England Lawn Tennis and Croquet Club

U tome je i uspio, a bez obzira na to što je njihov brak okončan prije šest godina, Tatjana i Goran ostali su u prijateljskim odnosima i zajedno se brine o djeci, 16-godišnjoj Amber Mariji i 12-godišnjem Emanuelu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...