Show

Komentari 9

Žarko Potočnjak: 'Nisam još vidio unuka, a kći mu taji ime'

Žarko Potočnjak: 'Nisam još vidio unuka, a kći mu taji ime'

U ponedjeljak je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici glumčeva kći rodila zdravog dječačića. U bolnicu će otići čim mu to dopuste. Žarko se zbog pandemije i s prvim unukom Viktorom vidi samo preko skypea.

Kćer nam neće reći kako se zove drugi unuk. I moja partnerica Višnja, i bivša supruga Asja i ja, svi pokušavamo doznati ime, ali Mirna to još taji. Ne znam zašto, valjda joj je to fora, kaže Žarko Potočnjak (75).

POGLEDAJTE VIDEO:

Samo pet dana nakon što je proslavio 75. rođendan, glumac je dobio drugog unuka. U ponedjeljak je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici njegova kći rodila zdravog dječačića. Žarko ga još nije vidio, u bolnicu će otići čim mu to dopuste.

- Ne smijem van, moram paziti na sebe. Zbog pandemije se i s prvim unukom Viktorom vidim samo preko skypea - govori Potočnjak.

Mališan se valja po podu, smije se kad vidi djeda na ekranu. Kad Žarko složi neku facu, jednogodišnji Viktor ne prestaje se smijati. Glumac se veseli svakom njihovom viđenju i jedva čeka proljeće. Vjeruje da će sve biti bolje i da će se na svom imanju na Okiću napokon družiti i igrati s unucima. 

Već sad mašta kako će sljedeći rođendan slaviti svi zajedno jer djed i oba unuka rođeni su početkom veljače. Volio bi dočekati i unučicu.

- Jako volim curice, ali mislim da je u današnje vrijeme teško brinuti i o jednom, kamoli dvoje djece. Bit ću sretan odluči li se Mirna i na treće. Dođe li jednom djevojčica, moje će veselje biti golemo. Do tad, uživam u osmijehu šarmera Viktora i jedva čekam uzeti na ruke drugog unuka – rekao je Žarko.

Najčitaniji članci