Obavijesti

Show

Komentari 135

Zaručnik BB Ane: 'Njezino me ponašanje baš jako iznenadilo'

Zaručnik BB Ane: 'Njezino me ponašanje baš jako iznenadilo'
4

Zaljubljeni Bjelovarčani žive zajedno već četiri godine i međusobna su si podrška, pa je tako sasvim logičan slijed da su ubrzo pale zaruke i to već 1. rujna prošle godine

VIDEO

Bjelovarčanka Ana Marković (27) stekla je mnoge simpatije gledatelja, jer kako tvrde, zna kako se treba zabavljati i ponašati u showu. Isto mišljenje ima i njezin zaručnik Ante Stari, koji je prati svaki dan s malih ekrana i navija za nju, piše RTL.

Kao u vrtiću: Nikita i Anezi su se posvađale oko sušenja kose
Kao u vrtiću: Nikita i Anezi su  se posvađale oko sušenja kose

- Njezino me ponašanje vrlo iznenadilo. Ana je potpuno prirodna i tu nema rasprave. No inače je temperamentna i eksplozivna, mislio sam da će se više svađati i ugodno me iznenadila što nije te što se prilagodila -  rekao je Ante te dodao da će Ana daleko dogurati.

- Jednog je dana ležala na krevetu i smijuljila se. Nakon što sam je upitao što radi, objasnila je da se prijavila u Big Brother. Pričali smo satima i razgovarali da nije to jednostavno i da je to dug period. Nakon svih razgovora, ona je i dalje imala jednaku želju i sasvim je logičan slijed da se uputila u ovaj izazov, dok sam joj ja velika podrška i oslonac s malih ekrana -  prepričao je Ante, koji misli provesti budućnost s Anom.

Još jedan stanar manje: Nikita je napustila Big Brother kuću
Još jedan stanar manje: Nikita je napustila Big Brother kuću

Zaljubljeni Bjelovarčani žive zajedno već četiri godine i međusobna su si podrška, pa je tako sasvim logičan slijed da su ubrzo pale zaruke i to već 1. rujna prošle godine.

- Ana je počela raditi kao konobarica u klubu gdje sam bio DJ. Tu noć smo se pogledavali i tako je sve krenulo. Već tada sam mogao reći da ću svoju budućnost provesti s najdivnijom osobom - zaključuje Ante.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 135
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin