Zaručnik BB Ane: 'Njezino me ponašanje baš jako iznenadilo' | 24sata
Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
135 komentara

Zaručnik BB Ane: 'Njezino me ponašanje baš jako iznenadilo'

Zaljubljeni Bjelovarčani žive zajedno već četiri godine i međusobna su si podrška, pa je tako sasvim logičan slijed da su ubrzo pale zaruke i to već 1. rujna prošle godine

Foto: RTL televizija
135 komentara

Bjelovarčanka Ana Marković (27) stekla je mnoge simpatije gledatelja, jer kako tvrde, zna kako se treba zabavljati i ponašati u showu. Isto mišljenje ima i njezin zaručnik Ante Stari, koji je prati svaki dan s malih ekrana i navija za nju, piše RTL.

TENZIJE RASTU Kao u vrtiću: Nikita i Anezi su se posvađale oko sušenja kose

- Njezino me ponašanje vrlo iznenadilo. Ana je potpuno prirodna i tu nema rasprave. No inače je temperamentna i eksplozivna, mislio sam da će se više svađati i ugodno me iznenadila što nije te što se prilagodila -  rekao je Ante te dodao da će Ana daleko dogurati.

Foto: RTL televizija

- Jednog je dana ležala na krevetu i smijuljila se. Nakon što sam je upitao što radi, objasnila je da se prijavila u Big Brother. Pričali smo satima i razgovarali da nije to jednostavno i da je to dug period. Nakon svih razgovora, ona je i dalje imala jednaku želju i sasvim je logičan slijed da se uputila u ovaj izazov, dok sam joj ja velika podrška i oslonac s malih ekrana -  prepričao je Ante, koji misli provesti budućnost s Anom.

'NEZABORAVNO ISKUSTVO' Još jedan stanar manje: Nikita je napustila Big Brother kuću

Zaljubljeni Bjelovarčani žive zajedno već četiri godine i međusobna su si podrška, pa je tako sasvim logičan slijed da su ubrzo pale zaruke i to već 1. rujna prošle godine.

Foto: RTL televizija

- Ana je počela raditi kao konobarica u klubu gdje sam bio DJ. Tu noć smo se pogledavali i tako je sve krenulo. Već tada sam mogao reći da ću svoju budućnost provesti s najdivnijom osobom - zaključuje Ante.

Naši partneri pišu
Message