Show

Komentari 44

Zbog supruga izgubila celulit: Indira pokazala zategnute noge

Zbog supruga izgubila celulit: Indira pokazala zategnute noge

Pjevačica radi kružni trening, odnosno trening snage cijelog tijela s brojnim rekvizitima, od bučica, do šipke preko girji

Posljednjih mjeseci Indira Levak (46) intenzivno je u teretani. Pod budnim je okom supruga Miroslava Levaka (44), koji je iskusni bodybuilder i njezin osobni trener. Rezultate višemjesečnih napora pokazala je na slavlju 46. rođendana u oskudnoj minici.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ne brojim godine već osmijehe i sretne dane. Slavim život i svake godine se osjećam sve bolje u vlastitoj koži, voljenije, sretnije i zadovoljnije! - napisala je Indira na društvenim mrežama. 

Njeni obožavatelji primijetili su vitkije i zategnutije noge koje Indira duguje treninzima i pravilnoj prehrani. Pjevačica radi kružni trening, odnosno trening snage cijelog tijela s brojnim rekvizitima, od bučica, do šipke preko girji.

Dosta vremena provodi i na cardio spravama poput bicikla, orbitreka i stepera te trake za trčanje kako bi što bolje istopila masne naslage. Indiri je, prema vlastitom priznanju, najviše smetao celulit koji se vidio na pozornici.

Pjevačica izbjegava gazirana pića, a nakon treninga popije proteinski shake. Redovito ide na tretmane botoksom, a nakon što su joj prije 14 godina grudi naglo narasle, izjavila je da joj ih je tadašnji suprug masirao, pa su zato veće.

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZEZANCIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci