Show

Komentari 25

'Želja mi je započeti pjevačku karijeru, ali pjesme još nema...'

'Želja mi je započeti pjevačku karijeru, ali pjesme još nema...'

Nema nekakvih anegdota sa snimanja, ali čim sam stigla u Dubrovnik smazala sam pizzu i krenula snimati scene u bazenu, s osmijehom na licu prisjeća se navijačica

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knöll (27) prije nekoliko dana pojavila se u spotu Valentina Perutina (24), bivšeg natjecatelja glazbenog showa 'Zvezde Granda'. Ivana je na sebi imala minimalno odjeće. Pozirala je i kupala se u minijaturnom kupaćem kostimu koji je naglasio njezine grudi i stražnjicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

- Valentino me kontaktirao još prije ove cijele situacije s koronavirusom. Čim se smirila situacija, a granice su se službeno otvorile, krenuli smo u akciju - priča nam Ivana i dodaje kako obožava snimati spotove s obzirom na to da je veliki ljubitelj glazbe i plesa. 

Iako, priča nam, ovo nije prvi spot u kojem ima glavnu ulogu, Valentinova pjesma joj je jedna od najdražih, 

- Spot je izazvao lavinu pozitivnih komentara što je samo potvrda da smo napravili dobar posao. Reakcije su odlične i mislim da će biti pravi ljetni hit - priča Ivana. Spot su snimali u Dubrovniku, a za tekst i glazbu zadužen je bio bosanskohercegovački pjevač Jala Brat (33), koji je sve popularnijih u regiji u posljednjih nekoliko godina. 

- Nema nekakvih anegdota sa snimanja, ali čim sam stigla u Dubrovnik smazala sam pizzu i krenula snimati scene u bazenu - s osmijehom na licu prisjeća se navijačica i dodaje kako joj je oduvijek bila želja stati na pozornicu s mikrofonom u rukama. 

- Obožavam glazbu, ples i scenski nastup. Godinama mi je želja okušati se u pjevačkoj karijeri, ali, nažalost, još uvijek nisam probala.. No nikada se ne zna. Nije se pojavila prava pjesma - rekla je Ivana za kraj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci