Obavijesti

Show

Komentari 102

Žene naših Vatrenih: Evo tko su ljepotice koje ih bodre s tribina

Žene naših Vatrenih: Evo tko su ljepotice koje ih bodre s tribina
10

Nogometaše najčešće vežemo s manekenkama. Puno je takvih veza bilo kroz povijest. Ipak, naši reprezentativci su pokazali kako nisu svi isti

VIDEO

Uoči utakmice Hrvatske i Engleske nogometaše s tribina će bodriti njihove bolje polovice, a evo tko su žene i djevojke naših i otočkih reprezentativaca. Mnoge od njih su završile zahtjevne fakultete i tako razbile predrasude da nogometaši uz sebe imaju ‘sponzoruše’.

POGLEDAJTE VIDEO 

Pokretanje videa...

Bolje polovice naših nogometaša 01:10

Od manekenki, njima su draže djevojke s diplomom u ruci pa su hrvatske WAG-sice gotovo sigurno najobrazovanije među svim suprugama nogometaša na ovom Euru.

Ako zagusti s brojkama, tu je nekoliko ekonomistica, ako vašoj životinji treba pomoć, tu je veterinarka. Ako vam treba savjet o glazbi, tu je pijanistica, za sve savjete o modi i dizajnu možete pitati našu diplomiranu dizajnericu, imamo i pravnicu, a ako odlučimo, čak možemo i pokrenuti svoj "CSI" – jer imamo i biologinju i forenzičarku.

Nogometno 'ludilo' uhvatilo i Eciju Ivušić, pa pozira u badiću i pita: 'Gdje gledate Euro danas?'
Nogometno 'ludilo' uhvatilo i Eciju Ivušić, pa pozira u badiću i pita: 'Gdje gledate Euro danas?'

Pa krenimo redom....

EKONOMISTICE:

Ivana Vida (ZŠEM)

Ponekad skandalozna supruga našeg braniča Domagoja prošle je godine diplomirala na studiju ekonomije u Zagrebu. Prvi joj je čestitao suprug Domagoj.

Soči: Vidine majka i supruga s malenim Davidom bodre reprezentativce s tribina

- Bravo ljubavi, ponosan sam na tebe – poručio joj je.

Svestrana Ivana je nakon uspješne manekenske karijere, koju je prekinula zbog rođenja sina Davida, tako sad zaplivala i u poslovnim vodama.

Vanja Modrić (Ekonomski fakultet u Zagrebu)

 Vanja je Luku upoznala i zaljubila se u njega kad je on imao samo 19, a ona 24 godine. Iako se par upoznao u kafiću na zagrebačkim Ravnicama, za prospektivnog je nogometaša Vanja mogla čuti i prije, s obzirom na to da je često navraćala u prostorije NK Dinama.

Njezina je mama naime kod 'bivšeg šefa' Zdravka Mamića radila kao šefica računovodstva i baš su k njoj dolazili plavi igrači kad su imali dvojbe oko ugovora, premija i isplata.

Modrićevi treninzi i pripreme zbog Vanje ne završavaju na terenima; kod kuće kapetana hrvatske reprezentacije dočeka supruga s kojom nogometaš redovito prolazi 'malu školu nogometa'; s njom se psihički priprema za utakmice, a od nje dobiva i savjete kako bi trebao igrati i što je u prošloj utakmici 'krivo napravio'. Vanja tako, i uz troje male djece, radi sve što može da Luka na terenu bude što bolji. 

- Poslije svake utakmice gledamo snimku. Luka analizira sve, svaki pokret. Uvijek mu govorim 'Moraš više pucati', a on uporno više asistira, a manje puca. I kad savršeno odigra, ja opet nešto nađem, a u njemu tada proradi inat - ispričala je jednom prigodom Vanja.

Izabel Kovačić

Lijepa Izabel diplomirala je ekonomiju u Zagrebu 2018. godine. Kako bi uspjela završiti studij, Izabel je neko vrijeme živjela odvojeno od Matea. Kasnije je sa sestrom pokrenula i vlastiti biznis.

Par je nedavno postao i vlasnik luksuzne nekretnine od 450 m2 u strogom centru Zagrebu.

Iva Šarić

Odabranica Brune Petkovića također je završila ekonomski fakultet, no kako je prije dvije godine rekla u razgovoru za Gloriju, to ipak nije za nju.

- Završila sam poslovnu ekonomiju i financije, specijalizirala komunikacijsku menadžment. Iskreno ne vidim se u ulozi poduzetnice nikako.

Josipa Perišić

Nogometaš se zaljubio u suprugu u 3. razredu srednje škole i sjedili su zajedno u klupi.Ivan je propustio maturalno putovanje jer se preselio u Francusku gdje je igrao za Sochaux.

-  Ivan je jako inteligentan i duhovit dečko - prisjetila se njihova razrednica Neda Bartulin prije Eura 2016. godine. Par nije zajedno išao ni na maturalnu zabavu jer je Perišić imao obaveze u tadašnjem klubu. Josipa je upisala i završila Ekonomski fakultet, a najbolja prijateljica joj je Ivanova sestra Anita. 

Tekstilno-tehnološki fakultet, industrijski dizajn.

Helena Matić (Dominik Livaković)

Rad je lijepa Helena, zbog korona mjera, obranila od kuće.

‘Obrana diplomskog u doba korone’, napisala je zgodna Helena ispod fotografije koja je osvanula na društvenim mrežama. Kasnije je u razgovoru za jutarnji list otkrila kako od nje ubrzo možemo očekivati velike stvari.

- Voljela bih imati slobodu i izražavati se kroz modu, umjetnost. Planova trenutno imam puno, a hoće li se ostvariti, vidjet ćemo  - rekla je nedavno za Jutarnji list Helena.

Magistrica forenzike

Jelena Kalinić (Lovre Kalinić)

O supruzi našeg vratara ne zna se puno. Njezini profili na društvenim mrežama su zaključani, postoji tek pokoja fotka na Lovrinom Instagram profilu. Uživa u obitelji daleko od svjetla medija.

Prirodoslovno-matematički fakultet u Zagrebu

Silvija Brozović (Marcelo)

- Lijepo nam je. Privukla me je izgledom. Stvarno je pametna. Studirala je biologiju na PMF-u - rekao je nogometaš u jednoj prilici o svojoj samozatajnoj supruzi. Marcelo je nedavno pokrenuo i nekoliko vlastitih projekata, a u svemu tome prste sigurno ima i pametna Silvija.

Pravni fakultet Split

Adrijana Ćaleta – Car (Duje)

Adriana je 2017. godine diplomirala na pravnom fakultetu u Splitu, a na promociji je bio i njezin današnji suprug Duje. U to vrijeme planirala je odraditi staž u nekom odvjetničkom uredu, međutim, na kraju je ipak odlučila pratiti Duju. Prvo u Austriji, a onda i u Francuskoj gdje trenutačno igra.

Muzička akademija

Martina Baumiler Badelj

O samozatajnoj supruzi našeg veznjaka jako malo se zna. Upoznala je Milana dok je studirala na glazbenoj akademiji. Pijanistica je i velika ljubiteljica klasične glazbe.

- Ona jedan tjedan provodi ovdje, a jedan u Hrvatskoj kako bi se posvetila fakultetu. Svira klavir. Kada je nema, jako mi nedostaje, ali zato još više uživam kada je moja draga sa mnom - rekao je početkom 2014. za njemačke medije Badelj dok je branio boje HSV-a.

Kćerka Vlahe Arbulića i Tatjane Dragović zvijezda je navijačke himne 'Crveno bijelo plava'!
Kćerka Vlahe Arbulića i Tatjane Dragović zvijezda je navijačke himne 'Crveno bijelo plava'!

Veterina

Mia Kramarić

Mia je završila fakultet veterine 2020. godine pa se nakon tri godine razdvojenosti preselila svojem Andreju u Njemačku. Oboje su veliki ljubitelji putovanja.

- Bili smo u Madridu, Parizu, Rimu, na Sejšelima, Mauricijusu, u Dubaiju... S njim sam prije dvije godine proslavila i drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a i ovdje idem na utakmice. U Heidelbergu se od prvog dana osjećam kao doma pa planiram tu i raditi. Nedavno sam upisala tečaj njemačkog jezika, no zbog korone ću sada morati malo pričekati – rekla je u velikom razgovoru za Gloriju Mia početkom godine.

Suzana Oršić

Nakon deset godina veze Mislav Oršić (28) i njegova djevojka stupili su u brak 2018. godine. Dinamov nogometaš je oženio srednjoškolsku ljubav, a istog dana je krstio i sina Manuela. Ivana Marić pjevala je na svadbi zaljubljenog para te je na društvenim mrežama objavila fotografiju uz poruku čestitke mladencima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @orsic99

Marija Pašalić (22)

Supruga talijanskog prvoligaša Atalante Marija Pašalića (26) udala se za našeg reprezentativca u lipnju 2019. godine na Čiovu. Na društvenim mrežama često objavljuju zajedničke fotografije s putovanja, ali i s utakmica kad zgodna brineta pruža podršku svom dragom, bilo da je riječ o klupskim natjecanjima ili onima u sklopu reprezentacije. 

Anamarija Sluga

Bivši nogometaš Rijeke Simon Sluga (27) početkom kolovoza prošle godine izmijenio je bračne zavjete s dugogodišnjom djevojkom Anamarijom. Sudbonosno 'da' izrekli su u Sluginu rodnom Poreču, a ceremonija se odvila u užem krugu prijatelja i obitelji. Trenutačno igra za engleski klub Luton Town, a za vrijeme pandemije korona virusa društvo mu je radila njegova djevojka.

- Tu mi je i djevojka tako da, hvala Bogu, nisam sam. Gledam televiziju, pratim preko interneta što se događa, a odigram i PlayStation s prijateljima, suigračima - rekao je Sluga. 

Zapjevajte Vatrenima najdulju navijačku pjesmu i svakog dana osvojite razne bogate nagrade
Zapjevajte Vatrenima najdulju navijačku pjesmu i svakog dana osvojite razne bogate nagrade

Monika Budimir 

Samozatajna supruga hrvatskog reprezentativca Ante Budimira (29), kojeg je Osasuna otkupila od Mallorce za osam milijuna eura, rodom je iz Vukovara, a u listopadu prošle godine rodila mu je sina Tomu u Španjolskoj. Monika nema društvene mreže te se o njoj jako malo zna. 

- Učim se polako, učim se mijenjati pelene, ha,ha, a on je dobar, samo da tako ostane, miran je, mene i suprugu Moniku ne budi puno - rekao je Ante u jednom od intervjua za 24sata. 

Dominika 

O djevojci Josipa Brekala (22) također se jako malo zna, a prošle godine par je dobio kćerkicu Niku. Iako je Josip jako popularan na društvenim mrežama, svoju Dominiku skriva od javnosti. 

Ana Vlašić

Novopečena supruga igrača moskovskog CSKA Nikole Vlašića (23) preselila se u Rusiju radi ljubavi, a u bračne vode uplovili su krajem svibnja ove godine. Par se oženio u crkvi Sv. Lovre u Splitu nakon pet godina veze. Nikola i Ana u dugogodišnjoj su vezi, a nakon što je Nikola preselio iz Evertona u CSKA njegova Ana se posvetila fakultetu. Ana je trudna te bi uskoro trebali postati roditelji. Sretni par nije tajio vezu, ali Nikola nikad nije govorio o privatnom životu.

Vatreni vas pozivaju: 'Navijajte i zapjevajte najdulju pjesmu!'
Vatreni vas pozivaju: 'Navijajte i zapjevajte najdulju pjesmu!'

Tia Vugrinec (23)

Djevojka mladog Varaždinca Luke Ivanušeca (22), Tia Vugrinec završila je privatni studij na Vernu, a Luka je Tiju prvi put u javnosti pokazao na božićnom domjenku Dinama. Mladi par upoznao se u rodnom Varaždinu, a slobodno vrijeme koriste za zajednička putovanja. Tia je od malih nogu uključena u nogomet jer je njezin otac Davor Vugrinec bio nekadašnji hrvatski reprezentativac.

Anita Lovren (31)

Dejan Lovren (31) i njegova supruga upoznali su se davne 2005. godine kada je hrvatski reprezentativac imao svega 16 godina. Vjenčali su se u ljeto 2012. godine, a nakon kratkog prekida, Anita je zatrudnjela te su dobili kćerkicu Elenu. Godinu dana kasnije, par se crkveno vjenčao, a sina Josipa dobili su 2015. godine. 

Lovren_Vjencanje

Dea Škorić

Supruga osječkog braniča Mile Škorića (29) također je jedna od WAGsica o kojoj se jako malo zna. U ožujku prošle godine, početkom pandemije korona virusa, Mile je otkrio kako provodi vrijeme s Deom tijekom karantene. 

- Sve je nekako sporovozno jer je i malo sadržaja izvan obiteljskog doma. Sa suprugom Deom, više nego što je to ranije bio slučaj, provodim vrijeme ispred TV-a, pogledamo poneki film, a čini se da ću sada i serije početi više pratiti nego ikada prije - rekao je tada Škorić. 

Dea je Milu upoznala u Zagrebu, a njezin otac Alen Dautbegović svojevremeno je igrao u juniorima Dinama u generaciji Bobana i Prosinečkog te je kasnije bio golman nekoliko hrvatskih prvoligaša. 

Lana Miholjević

Djevojka hrvatskog reprezentativca Josipa Juranovića (25) jedna je od WAGsica koja ima zaključan Instagram, a njezinom romantičnom odabraniku u opisu piše:

"I onda shvatiš da si najsretnija osoba na svijetu. Jer ono što imaš nije na prodaju. A ipak vrijedi čitavo bogatstvo", napisao je Juranović dodavši slovo 'L' i emotikon srca. 

Matea Vrsaljko (29)

Šime Vrsaljko (29) i njegova supruga upoznali su se u Zadru tijekom srednjoškolskog obrazovanja, a u bračne vode uplovili su 2017. godine. Šimini obožavatelji primijetili su da je hrvatski reprezentativac nedavno obrisao njihove zajedničke fotografije, ali za sada još uvijek nije poznato je li došao kraj njihovom braku. Matea i Šime u lipnju 2018. godine postali su roditelji, a sina su nazvali Bruno. 

 

 

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 102
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...
ISKLESANO TIJELO

VIDEO J.Lo je u prozirnoj haljini istaknula sve svoje atribute! Prekrila je tek strateški dio...

Jennifer Lopez je poznata po provokativnim i spektakularnim modnim kombinacijama na Met Gali. Ovaj put uz bujni dekolte istaknula je i svoju isklesanu figuru
Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'
HRVATSKA KNJIŽEVNICA

Vedrana Rudan otkrila da ima rak: 'Prestajem pisati blog jer ću se posvetiti liječenju...'

Vedrana je vijesti podijelila putem svog bloga. Otkrila je da će o svojoj borbi napisati knjigu