Show

Komentari 7

Žiri je naljutilo sirovo meso, a svećenik Anđelo opet je ispao...

Žiri je naljutilo sirovo meso, a svećenik Anđelo opet je ispao...

Zato je prolazak zaslužila Ljuba svojom 'Oradom u škartocu' za koju žiri nije imao nikakvih većih zamjerki. Baš kao što nije imao prevelikih zamjerki ni grahu umirovljenika Antuna

U večerašnjoj, drugoj emisiji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' pred tročlani žiri - Željku Klemenčić (41), Ivana Pažanina (36) i Tomislava Špičeka (46) novi kandidati stigli su okušati svoju kulinarsku sreću. Prvi su se predstavili ljubavni par Jasmina i Josip, koje prijatelji zovu Jazz i Joško i koje dijeli 20 godina razlike, što njima uopće ne smeta.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Volimo izlaziti, družiti se, volimo koncerte. Ponašamo se kao da smo jako mladi, pravimo se da smo tinejdžeri - kaže ovo dvoje zaljubljenih koji su se u show prijavili jer vole kuhanje, ali i izazove. Oni su žiriju odlučili ponuditi domaće raviole punjene kozicama u umaku od gorgonzole.

Pažanin nije bio previše oduševljen njihovim jelom jer je smatrao da tijesto nije adekvatne debljine te da nema dovoljno nadjeva u njemu. No jelo je bilo dobro Željki i Špičeku tako da su Jazz i Joško prošli dalje.

Braća Ugo i Luka dolaze s Krka, vole kuhati, ali se ne mogu dogovoriti tko bolje kuha. Žiriju su ponudili 'Azijsku piletinu', a komad koji je dopao Pažanina bio je sirov pa dalje nije htio ni kušati. Braća, nažalost, nisu dobila prolaz dalje.

Krešimir dolazi iz Zagreba, stolar je, a u show se prijavio da bi supruzi pokazao da kuha bolje od nje. Pred žiri je donio jelo 'Gretine okruglice', no strahovao je da je previše zasolio. Pažanin je bio zadovoljan začinima, a Špiček je prigovorio neurednosti tanjura. Uz potvrdne glasove Željke i Pažanina Krešo je naposljetku prošao dalje.

Kume Mirjana i Ivana odlučile su prolaz dalje zaraditi začinjenom rižom i kobasicama. Njihovo jelo pomalo je zbunilo žiri, koji nije mogao odgonetnuti sve sastojke, no bio je zadovoljan pa su tako Mirjana i Ivana dobile tri zelene kuhače za prolazak dalje.

Jedan od kandidata je svima, koji su gledali prošlu sezonu, ostao u dobrom sjećanju - svećenik Anđelo Mali. Prijavio se sam jer njegov prošlogodišnji partner Hrvoje nije mogao sudjelovati u ovoj sezoni.

- Osjećaj je kao biti ponovno doma, nakon dugo vremena - kazao je Anđelo koji je skuhao piletinu s povrćem i rižinim rezancima. Glavna zamjerka žirija bila je da je jelo dosta suho zbog čega su rezanci bili slijepljeni, što je i presudilo da ne dobije propusnicu za dalje.

Zato je prolazak zaslužila Ljuba svojom 'Oradom u škartocu' za koju žiri nije imao nikakvih većih zamjerki. Baš kao što nije imao prevelikih zamjerki ni grahu umirovljenika Antuna iz Varaždina koje je bio sudionik i 'Večere za pet na selu', a koji je također zaslužio prolazak u sljedeću fazu natjecanja.

 

Najčitaniji članci