Show

Komentari 5

Zlobnici pričaju da im je brak gotov, a romantični Bali-beg ženu vodi na putovanje iz snova

Zlobnici pričaju da im je brak gotov, a romantični Bali-beg ženu vodi na putovanje iz snova

Glumac poznat po seriji 'Sulejman veličanstveni' ne skriva da je ludo zaljubljen u suprugu, a svima onima koji sumnjaju u njihov brak 'začepio' je usta novom gestom

Turski glumac Burak Özçivit (36) i supruga Fahriye Evcen (35) često su na meti turskih medija. Pišu kako im se brak raspada, da neće još dugo izdržati, a ovih dana supružnici su im ponovno dali povod za pisanje. Dokazali su im da uživaju u braku, da su sretni i da ih nitko ne može rastaviti.  

POGLEDAJTE VIDEO: Pohvalio se suprugom

Par se vjenčao 2017. i sad su proslavili četvrtu godišnjicu braka. Tim povodom Burak je odabranici svoga srca priredio iznenađenje. Izvor blizak supružnicima rekao je da je glumac poznat po ulozi Bali-bega u seriji 'Sulejman Veličanstveni' ženi poklonio raskošan vatromet. Izveo ju je iz kuće i na nebu su se počele 'prosipati' razne boje. 

- Bilo je jako romantično, svi susjedi su izašli van i gledali su što se događa. Njih dvoje su se ljubili na trijemu, a on joj je šaputao koliko je voli - rekao je izvor.

Uplatio joj je, tvrdi, i savršeno putovanje, ali nije joj rekao lokaciju. Saznat će tek kad dođu na aerodrom.

Supružnici imaju sina Karana kojeg su dobili 2019. pa na društvenim mrežama često dijele njegove svakodnevne dogodovštine. 

Najčitaniji članci