Obavijesti

Show

Komentari 20

Zločesti dečko: Kao mlad upao u probleme, a sad ide u zatvor

Zločesti dečko: Kao mlad upao u probleme, a sad ide u zatvor
4

Polovinom 2015. godine, Buba je s još 12 Sarajlija uhićen zbog sumnje da je 'neovlašteno prodavao, nudio na prodaju, radi prodaje kupovao i posredovao u prodaji droge'

Jedan od najpoznatijih repera na Balkanu, Amar Hodžić (30) poznatiji kao Buba Corelli proglašen je krivim zbog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, prenosi Klix.ba

Buba i Almir Bozalija osuđeni su na jednu godinu zatvora. Kako prenose bosanski mediji, obojicu se tereti da su od prosinca 2014. do lipnja 2015. godine sudjelovali u organiziranom lancu te nabavljali i prodavali opojne droge među kojima su hašiš, amfetamin i kanabis. Prodaja se odvijala na području Sarajeva.

Iako je danas jedan od najpoznatijih repera na Balkanu, a svaka njegova pjesma broji milijune pregleda, Buba Corelli iza sebe ima burnu prošlost. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Amar je rođen 1989. godine u Sarajevu gdje i danas živi. Odrastao je u naselju Alipašino polje kome je posvetio jednu od svojih prvih pjesama. Srpski mediji pišu kako je reper završio turističko-ugostiteljsku školu iako nikada nije bio dobar učenik, a navodno je u školi upoznao dugogodišnju djevojku Jasminu Đuderiju (29) koju skriva od očiju javnosti. Ipak, Buba Corelli ponekad objavi s njom fotografiju na društvenim mrežama pa ju je tako iznenadio povodom proslave 28. rođendana. 

- Najbolja si žena na svijetu i najbolji dar od Boga. Danas je tvoj dan. Na današnji dan prije 28 godina se rodilo jedno malo, lijepo i dobro stvorenje koje je danas samo nečiji život. Ako imam pravo na jednu želju, onda želim te tu uz sebe zauvijek, da ti glava bude na mom ramenu i da osjetim svaki otkucaj tvog srca. Ti si dokaz da je smisao života opipljiv - napisao je reper. 

No, osim Jasmine, Buba se navodno već u srednjoj školi počeo družiti s sarajevskom grupom 'loših momaka', a nevolje su se samo nizale. 

Početkom 2004. godine, Buba osniva svoj bend pod nazivom ''Corelli Duo'', a tek nekoliko godina nakon započinje suradnju s Jasminom Fazlićem (32), poznatijim kao Jala Brat. I sam je nekoliko puta izjavio da inspiraciju za pjesme pronalazi u rimama američkih repera Tupac Shakura, Eminema (46) i Snoop Dogga (47). 

Od 2004. pa do 2009. reper je napravio pauzu, a vrata u svijet glazbe otvaraju mu se kada s Jala Bratom izbacuje pjesmu 'Kalashnikov'. Od tada ovaj duo samo reda hitove pa tako pjesma 'Ona'e' ima basnoslovnih 89 milijuna pregleda. 

Polovinom 2015. godine, Buba je s još 12 Sarajlija uhićen zbog sumnje da je 'neovlašteno prodavao, nudio na prodaju, radi prodaje kupovao i posredovao u prodaji droge'. Tad je reperu i njegovim suradnicima određen jednomjesečni pritvor, no iz njega je tek izašao u svibnju 2016. godine. 

Kad je Buba otišao u zatvor Jala mu je posvetio pjesmu 'Dom'. 

Buba Corelli i kolega Jala Brat prije 13 dana nastupali su pred zagrebačkom publikom na Rujanfestu. Tisuće mladih u jedan glas pjevali su njihove hitove među kojima su Kamikaza, Klinka, Mafia, Nema bolje...