Show

Komentari 5

Znate li tko sam ja? Osjećati se dobro ovoj je pjevačici važnije od nekih velikih koncerata

Znate li tko sam ja? Osjećati se dobro ovoj je pjevačici važnije od nekih velikih koncerata

Nemam planova u drugom dijelu 2022. Ništa više ne planiram na veliko, vjerujem u moć sadašnjeg trenutka, koji nam i određuje naše sutra. Sve se događa onako kako treba, kaže pjevačica

Zadnjih godinu i pol nije nigdje nastupala. I njoj je, kao i drugim glazbenicima, bilo zabranjeno pjevanje. U Lisinskom je 2020. Marina Tomašević trebala slaviti 35 godina karijere. Zbog pandemije koncert je bio odgođen. Na plakatu je stajalo 35, a zapravo se glazbom bavi 45 godina. Ne zna reći hoće li obljetničkoga koncerta ikad biti.

Sad je snimila novu pjesmu “Ti si moj svijet”, pravi, kvalitetni pop koji podsjeća na neko davno vrijeme kad su “Dalmatinka”, “Bijele ruže”... bili megahitovi. Pjesma je tek desetak dana na društvenim mrežama, a reakcije su bolje nego što je očekivala.

Pozitivni komentari nisu izostali. Ni Marina ne krije zadovoljstvo, ima moćnu pjesmu s kakvom svaki pjevač kreće u velike koncerte. Poziva i ponuda ima, ali kaže kako zasad ne planira ništa.

- Nemam planova u drugom dijelu 2022. Ništa više ne planiram na veliko, vjerujem u moć sadašnjeg trenutka, koji nam i određuje naše sutra. Sve se događa onako kako treba - kaže Marina. Dodaje kako je shvatila da je najvažnije biti dobro, zdravo, ne zamjerati, disati punim plućima i ne dopustiti nikome da joj kvari trenutke u životu. 

storyeditor/2022-04-18/Marina.jpg