Obavijesti

Show

Komentari 0

'Zvala sam i svog tatu jer bih baš voljela da me dođe gledati'

'Zvala sam i svog tatu jer bih baš voljela da me dođe gledati'
4

Indira Vladić jako bi voljela da je na koncertima TopStarsa bodri obitelj, a kako bi zablistala, na posebnoj je dijeti te jede samo laganu hranu nakon koje može plesati

VIDEO

Zvijezde TopStarsa u petak su snimile promotivni spot kojim su željelei dočarati atmosferu na nadolazećim koncertima. Prvi veliki koncert bit će u zagrebačkoj Areni 13. studenoga, a šest dana poslije spektakl se seli u riječku Dvoranu mladosti. Zatim slijede Zadar i Split. Indira Vladić na tulume u četiri hrvatska grada pozvala je sve drage ljude.

- Baš sam razgovarala s tatom koji je u Slavoniji. Htjela bih da me dođe gledati, ali nikako se ne može odvojiti od psa pa ne znam hoće li stići - smije se pjevačica.

Dodala je kako bi željela da joj podršku da cijela obitelj. Prijateljima je uručila pozivnice te se našalila kako im je dala šiti svjetlucava odijela i kostime. Indira je, kaže, spremna za koncerte TopStarsa. Trajati će dulje od tri sata te je na posebnoj dijeti.

- Čujte, treba izdržati tri sata skačući i plešući. Zato prije gaža pojedem salatu s piletinom. Savjetujem ljudima da ne jedu ništa teško kako im od skakanja ne bi pozlilo - rekla je dance diva. 

Tulum koji će prenositi RTL televizija oduševit će goste. Franka Batelić izvodit će hitove dance skupine ET. Indira ju je čula i, kaže, ne može vjerovati da je tako dobro 'skinula' Vannu.

- Bolje društvo nisam mogla odabrati. Ne možete ni zamisliti kolika mi je čast biti s najvećim zvijezdama u Hrvatskoj - polaskana je Batelić. 

Mnoge osobe iz svijeta šoubiznisa i sporta potvrdile su dolazak na spektakle TopStarsa.

- Sigurno ću doći jer me zanima kako je cijela priča ukomponirana. Jedva čekam čuti duet Indire i Luke Bulića, mislim da će biti urnebes - rekao je Bojan Jambrošić. 

Voditeljica i instruktorica fitnessa Renata Sopek, na tulum će doći s prijateljicama.

Luka: Uvježbavam pjesme pod tušem

Voditelj i komičar ima tremu. Prijatelji i roditelji stalno ga žicaju ulaznice, no 'otpili' ih i pošalje da si sami kupe karte. Na koncertima će, između ostalog, izvesti i 'Konobara'. Pjesmu je on napisao, a uvježbava je doma dok se tušira.

Ludo se proveo na snimanju spota

Tony Cetinski kaže da su se on i ekipa TopStarsa toliko zabavili u zagrebačkom Tunafilmu da su na kraju napravili dvije verzije spota. Statisti su se, kaže, spontano rasplesali pa ih je redatelj pustio da divljaju. Pjevač jedva čeka prvi koncert u studenome.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin