Show

Komentari 3

Zvijezda 'Ludih sedamdesetih' postao je otac: Stigla je curica

Zvijezda 'Ludih sedamdesetih' postao je otac: Stigla je curica

Brojni pratitelji čestitali su zaljubljenim golupčićima na prinovi: Predivan ste par i upravo ste dobili 'krunu' vašeg ljubavnog odnosa. Malena neka bude lijepa na mamu, a talentirana na tatu

Glumac Wilmer Valderrama (41), najpoznatiji po ulozi u TV seriji 'Lude 70-e” postao je tata. Svoju djevojku Amandu Pacheco zaručio je početkom prošle godine, a par je već na jesen objavio da očekuju bebicu. 

Sretnu vijest potvrdio je na društvenim mrežama. Glumac je objavio fotografiju iz rodilišta na kojoj pozira sa zaručnicom i djevojčicom. 

- Život je putovanje koje se stalno razvija u drugačijim smjerovima, a za sve one trenutke kad ti put treba svjetla... Često su nam poslani anđeli koji nam pokazuju put i koji pokazuju da možemo biti više od onoga što jesmo. Ravno iz raja, dočekali smo našu prvu kćerkicu - napisao je. 

Brojni pratitelji čestitali su zaljubljenim golupčićima na prinovi: Predivan ste par i upravo ste dobili 'krunu' ljubavnog odnosa. Malena neka bude lijepa na mamu, a talentirana na tatu. 

Glumac je prije Amande ljubio pjevačice Lindsay Lohan i Demi Lovato. 

- Bila je ovo teška odluka za oboje. No shvatili smo da bolje funkcioniramo kao prijatelji. Uvijek ćemo biti jedno uz drugo - rekao je glumac nakon prekida s Demi. 

Najčitaniji članci