Show

Komentari 7

Zvijezde iskazale svoju podršku Ukrajini: Ovako su izgledali Momoa, Jackson, Lee Curtis...

Zvijezde iskazale svoju podršku Ukrajini: Ovako su izgledali Momoa, Jackson, Lee Curtis...

Na ovogodišnjoj dodjeli Oscara u Los Angelesu nekolicina glumaca pojavila se u bojama ukrajinske zastave, kako bi pružili podršku ukrajinskom narodu

Filmske zvijezde pristigle su na crveni tepih uoči svečane dodjele Oscara, koja se i ove godine odvija u Dolby Theatru u Los Angelesu. Mnogi su u ovim trenucima odlučili pružiti podršku Ukrajini pa su tako zasjali u bojama ukrajinske zastave, a neki i s plavim vrpcama. 

EKSKLUZIVNA SNIMKA: Pogledajte kako je Will Smith ošamario komičara Chrisa Rocka koji mu je uvrijedio ženu

Glumac Jason Momoa (42) pojavio se u tamnoplavom odijelu s maramicom u bojama ukrajinske zastave. Svoje zadovoljstvo iskazao je osmijehom na licu.

Glumica Jamie Lee Curtis (63) pojavila se u tamnoplavoj mrežastoj haljini sa šljokicama, a posebnu pažnju privukla je plavom vrpcom koju je stavila na ruku u znak podrške Ukrajincima.

Glazbenica Diane Warren (65) odjenula je zeleno odijelo te crne čizme, a plavu vrpcu u znak podrške unesrećenima stavila je na sako.

Glumac Samuel L. Jackson (73) odjenuo je crno odijelo, a plavu vrpcu smjestio je također na sako. 

Hayley Crown svoju podršku Ukrajini odlučila je iskazati žutom bojom haljine.

Glumica Mindy Kaling (42) odjenula je također žutu haljinu kako bi iskazala svoju podršku unesrećenim Ukrajincima. A bilo je i onih koji su u svoju modnu kombinaciju uključili žutu i plavu boju pa time potpuno postigli efekt. 

Neki se nisu pojavili u bojama Ukrajine, ali svoju su podršku zato iskazali riječima. Hollywood je poslao poruku da je uz Ukrajinu i da želi pomoći izbjeglicama.

LIVE PRIJENOS OSCARA MOŽETE PRATITI OVDJE

KREĆE NAJZABAVNIJI OBITELJSKI KUHARSKI SHOW 'TKO MI BOLJE KUHA'. PRIJAVITE SE OVDJE!

Najčitaniji članci