Show

Komentari 19

Zvijezde 'Života na vagi' vjenčat će se nakon četiri godine veze: 'Bit će to intimna ceremonija...'

Zvijezde 'Života na vagi' vjenčat će se nakon četiri godine veze: 'Bit će to intimna ceremonija...'

Ivana i Dorian zaljubili su se 2017. godine pred televizijskim kamerama. Mnogi su tada mislili kako neće ostati dugo zajedno. No, oni su izgleda svoje prepreke uspješno prekoračili

Natjecatelji druge sezone showa 'Život na vagi', Dorian Crnković i Ivana Stapić, nakon četiri godine duge veze svoju ljubav zaokružit će brakom, prenosi Gloria

POGLEDAJTE VIDEO 

Par će se vjenčati u Splitu, odakle je Ivana rodom, a sve će biti u skladu s epidemiološkim mjerama. Među uzvanicima bit će samo njihove obitelji.

Naime, Ivana i Dorian zaljubili su se 2017. godine pred televizijskim kamerama. Mnogi su tada mislili kako neće ostati dugo zajedno. No, oni su, kako se čini, svoje prepreke uspješno prekoračili te opovrgnuli krive navode, a 8. svibnja će izreći jedno drugome i sudbonosno da. 

- Imat ćemo intimnu svadbu, samo za nas i naše najbliže, jer ne želimo taj trenutak dijeliti s javnošću - otkrila je Ivana za Gloriju. 

Bračni život nastavit će u Zagrebu, odakle je Dorian, iako je on u protekle četiri godine zbog ljubavi postao pravi Splićanin. 

Podsjetimo, plavooki Dorian je 2017. godine, uz to što je upoznao ljubav svog života, pobijedio i u showu 'Život na vagi'.

Tijekom cijele sezone izgubio je čak 77 kilograma, a najveću podršku dobivao je upravo od buduće supruge.

Najčitaniji članci