Obavijesti

Sport

Komentari 0

Agramovci pokupili 17 medalja i postali ekipni državni prvaci

Agramovci pokupili 17 medalja i postali ekipni državni prvaci
2

Atletski klub Agram iz Zagreba osvojio je 17 medalja u hodanju i pet u trčanju, što je bilo dovoljno za ukupnu pobjedu. Seniorski prvaci Hrvatske postali su Bruno Erent, Ivana Renić, Matea Parlov i Dino Bošnjak

VIDEO

U Zadru je protekli vikend održano Pojedinačno prvenstvo Hrvatske na 10.000 m u hodanju i trčanju na stazi. U  mlađim kategorijama hodalo se i trčalo na kraćim dionicama.

Seniorski prvak Hrvatske u hodanju na 10.000 m je Bruno Erent iz Agrama, dok je od sedmorice natjecatelja Berislav Devčić iz MK Velika Gorica diskvalificiran. Hodačka natjecanja obilježilo je izuzetno strogo suđenje. Devčić je, pokušavajući držati priključak s vodećima i ostanak u borbi za 2./3. mjesto, brzo “zaradio” opomene zbog savijanja koljena, kasnije i kaznenu minutu mirovanja, a na kraju i diskvalifikaciju.  

Od ove godine, nakon 3. dobivenog kartona za istu pogrešku, natjecatelj odslužuje vremensku kaznu u posebnom prostoru, a sljedeći karton znači diskvalifikaciju. 

Juniori i seniorke su hodali na 5000 m. Novi juniorski državni prvaci su Bruno Rožman i Eli Pevec, a seniorska prvakinja je Ivana Renić, svi iz Agrama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mlađi juniori i kadeti morali su proći 3000 m. Ponovno su titule ponijeli Agramovci. Najbolja mlađa juniorka bila je Marina Lukač, dok su kadetski prvaci postali Krešimir Hartl i Mia Pećina - Zorko. 

Istoga dana trčalo se na 10.000 m. Državna juniorska prvakinja je Sandra Šrut (Agram), a seniorska Matea Parlov (Svetice). Najbolji junior je Tomislav Novosel (Dinamo-Zrinjevac), a seniorski prvak Hrvatske je Dino Bošnjak (Velika Gorica).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Hajduk ostao bez dvojice igrača zbog pozitivnog testa na covid
UOČI NASTAVKA PRVENSTVA

Hajduk ostao bez dvojice igrača zbog pozitivnog testa na covid

Nogometaši pozitivni na korona virus nisu bili u kontaktu s ostatkom momčadi, kažu s Poljuda nedugo nakon što je HNS izvijestio o pozitivnim slučajevima među U-21 reprezentativcima

Neuništivi Boraska: Spremniji sam nego mladić! Što je iduće? E sad bih mogao na Ironman...
TEK MU JE 50 GODINA

Neuništivi Boraska: Spremniji sam nego mladić! Što je iduće? E sad bih mogao na Ironman...

Dva tjedna prije svog 50. rođendana, naš proslavljeni veslač Igor Boraska osvojio je u osmercu Mladosti zlato na prvenstvu Hrvatske. Boraska je sudionik ljetnih i zimskih OI, istrčao je maraton....
NBA zvijezda teška 120 milijuna dolara igra golf u Splitu...
D'ANGELO RUSSELL

NBA zvijezda teška 120 milijuna dolara igra golf u Splitu...

''Kontaktirala nas je turistička agencija i pitala koju marku štapova i rukavica imamo za iznajmljivanje i možemo li rezervirati termin za četiri osobe koje bi došle odigrati partiju golfa. Nismo znali o kome je riječ...''