Obavijesti

Sport

Komentari 3

Ancelotti: Ne znam je li Modrić bio ljutit na mene. Marca: Igrao je dobro, dobio veliku priliku

Ancelotti: Ne znam je li Modrić bio ljutit na mene. Marca: Igrao je dobro, dobio veliku priliku

Primili smo gol kad smo kontrolirali utakmicu, ali Betis nije zaslužio izgubiti, kazao je trener Real Madrida nakon remija na gostovanju gdje je Luku izvadio iz igre 20 minuta prije kraja, a njemu to nije baš sjelo

VIDEO

Real Madrid remizirao je s Betisom 1-1 u subotnjoj utakmici La Lige i tako omogućio Gironi da ga prestigne na ljestvici ako u nedjelju pobijedi katalonskog rivala Barcelonu na gostovanju.

Jude Bellingham krasno je u 53. minuti poentirao nakon duplog pasa s Brahimom Diazom, a 13 minuta poslije izjednačio je Aitor Ruibal bombom s 25 metara u suprotne rašlje.

Sažetak možete pogledati OVDJE.

Luka Modrić igrao je do 70. minute, kad ga je Carlo Ancelotti odlučio izvesti iz igre i uvesti Danija Ceballosa. Nije to sjelo Hrvatu koji je bacio bočicu i napucao je nogom kraj klupe.

Trener Carlo Ancelotti nije tomu odavao previše pažnje.

- Ne znam je li Modrić bio ljutit. Bila je to dobra utakmica za oba kluba. Primili smo gol kad smo kontrolirali utakmiicu, ali Betis nije zaslužio izgubiti - rekao je šef stručnog stožera "kraljevskog kluba".

Marca dala Modriću ocjenu 7,5

Marca je Modriću dala ocjenu 7,5, veću su dobili Rüdiger, Kroos, Brahim (8), Bellingham i Rodrygo (8,5). Španjolski medij istaknuo je kako se Luka vratio nakon manje ozljede i odigrao dobro.

"Hrvat se vratio nakon što je propustio dvije utakmice zbog ozljede. Velik broj ozlijeđenih omogućio mu je da dobije dobru priliku. Odigrao je dobru utakmicu smješten ispred dvojice zadnjih veznih. Zamijenjen je Ceballosom u 70.", napisali su.

Real iduću utakmicu igra već za tri dana, u utorak gostuje kod Union Berlina Nenada Bjelice u Ligi prvaka potpuno rasterećen jer je već osigurao prvo mjesto. Prije božićno-novogodišnje stanke još ima domaći sudar s Villarrealom 17. prosinca i gostovanje kod Alavésa 21. prosinca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna