Obavijesti

Sport

Komentari 66

Andrej je čudesan i kad ga boli, Vlašić zabija kao centarfori, a Modrić i Perišić povukli su nas

Andrej je čudesan i kad ga boli, Vlašić zabija kao centarfori, a Modrić i Perišić povukli su nas

U nedjelju je ujutro Kramarić javio kako je malo bolje, kako ga mišić malo manje boli i kako će vjerojatno biti na klupi. Posljednjih je dana bio na terapijama, pio je tablete. A onda je zabio gol odluke

VIDEO

Hrvatska je pobijedila Švedsku 2-1 i sad ima tri boda. Šveđani su na dnu naše skupine, a junaci pobjede protiv Skandinavaca bili su Kramarić, Modrić, Vlašić, Perišić i Brekalo. Krami je i 15 minuta u igri bilo dovoljno da zabije gol za pobjedu, a mislilo se kako neće igrati.

Pokretanje videa...

Trening Hrvatske nakon Švicarske 03:23

Dominik Livaković - 6,5 - Kod gola je bio nemoćan, takav zicer ne bi obranila ni tri golmana. Sve ostalo je odradio dobro. Livi je na golu bio siguran.

Filip Uremović - 6,5 - Sve bolji i bolji. Protiv Francuske se u debiju tražio, imao je dosta pogrešaka, a onda je protiv Švicarske i Švedske to bilo jako dobro. On postaje trajno rješenje za desni bok. Tko zna kad će se Šime Vrsaljko uopće vratiti. Nadamo se čim prije, a do tada će na boku biti kapetan Rubina.

Dejan Lovren - 6 - Trebao je bolji reagirati kod gola Švedske, a i igrao je rukom nakon jedne akcije u 16 metara. Ipak, bilo je to puno bolje njegovo izdanje nego protiv Francuske.

Duje Ćaleta-Car - 6,5 - I Ćaleta-Car je ostavio puno bolji dojam nego u prošloj utakmici. Zakasnio je u izlasku prije gola Švedske, ali je većinu toga dobro odradio. On je počeo akciju za pobjednički gol. 

Niksi lijepo zakucao za vodstvo, 'načeti' Krama riješio utakmicu
Niksi lijepo zakucao za vodstvo, 'načeti' Krama riješio utakmicu

Dario Melnjak - 6 - Probili su ga Šveđani u nekoliko navrata, ali ostavio je Dario solidan dojam. Treću je utakmicu zaredom igrao na lijevom boku. Nije to uopće bilo loše.

Marcelo Brozović - 7 - Motor, trkač, radilica. Broz je s plavom kosom odradio jako dobar posao. Stigao je "pokrpati" i neke stvari u obrani i napraviti dosta toga naprijed. Falit će protiv Francuza, nema ga zbog kartona.

Mateo Kovačić - 6 Opet je morao bolje, ali zaslužio je prolaznu ocjenu. Treba se paziti blokiranja rukom, da je ono na početku utakmice napravio u 16 metara, bio bi penal. Mateo mora još više sudjelovati u igri.

Luka Modrić - 7,5 Ukrao je loptu, pretrčao švedskog igrača i tako je počela akcija za naš vodeći gol. Luka je bio najbolji naš igrač, a to je bilo i za očekivati. Toliko je lopti pokupio, točno dodao. Kapetanski i majstorski, a kako drugačije...

Nikola Vlašić - 7,5 Na tribinama su bili tata i mama i mogli su biti itekako ponosni na svojeg Niksija. Odigrao je veznjak CSKA odličnu utakmicu. Rutinirano je zabio gol, njegov četvrti u dresu reprezentacije. Zabija lagano kao centarfori.

Dalić poput Baltazara: Ponovno dobro eksperimentirao, a mladi postaju ključan faktor 'vatrenih'
Dalić poput Baltazara: Ponovno dobro eksperimentirao, a mladi postaju ključan faktor 'vatrenih'

Ivan Perišić - 7,5 - Desna ili lijeva noga, njemu je svejedno, kad puca Ivan, golmani su u strahu. Igrao je u vrhu napada, sudjelovao u akciji kod vodećega gola. Ivan je na trenutke doista bio odličan. Nesebično je dodao Kramariću za pobjednički gol. Još jedna njegova vrhunska partija.

Josip Brekalo - 6,5 - Asistirao je za gol, nije navikao igrati u samom vrhu napada i to se očito vidjelo. Ipak, imao je nekoliko dobrih akcija. Sjajno je vidio Vlašića kod gola.

Mario Pašalić od 61. minute - 6 - Dobio je pola sata, nije bilo dobro izdanje kao protiv Švicarske, ali je veznjak Atalante ostavio solidan dojam.

Andrej Kramarić od 74. minute - 8 - U nedjelju je ujutro javio kako je malo bolje, kako ga mišić malo manje boli i kako će vjerojatno biti na klupi. Posljednjih je dana bio na terapijama, pio je tablete. Vjerovalo se da zbog bolova i problema s aduktorom neće igrati, a onda je završio na klupi i ušao u igru. I 15 minuta mu je bilo dovoljno da zabije odlučujući gol. Krama, majstor si, stisnuo si zube, igrao pod bolovima i odlučio utakmicu. Bravo!

Domagoj Bradarić od 74. minute - igrao premalo za ocjenu

Bruno Petković od 85. minute - igrao premalo za ocjenu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani