Obavijesti

Sport

Komentari 247

Antolić: Pozivam Mamića na sučeljavanje uživo. U Zagrebu. Isprika navijačima zbog cirkusa

Antolić: Pozivam Mamića na sučeljavanje uživo. U Zagrebu. Isprika navijačima zbog cirkusa

"To je bio klasični prikaz situacije u kojoj lažov tumači svoju istinu, lopov govori o tome što je poštenje, kukavica definira kukavičluk, a bjegunac od hrvatskog pravosuđa govori o tome što bi trebalo biti pravo, a što krivo"

VIDEO

Član uprave Dinama Krešimir Antolić odgovorio je na današnju konferenciju za medije Zdravka Mamića, bjegunca od hrvatskog pravosuđa, pravomoćno osuđenog za izvlačenje 117 milijuna kuna iz Dinama, u kojoj ga je vrijeđao i prozvao za loše vođenje kluba.

Njegovu reakciju prenosimo u cijelosti:

"Danas smo svjedočili press konferenciji građanina Bosne i Hercegovine, bivšeg čelnika Dinama i pravomoćno osuđenog bjegunca od matične države, Zdravka Mamića. Kao i prije nepunih 30 dana, dio svojeg izlaganja Mamić je posvetio pokušaju da lažima, difamacijama, konstrukcijama omalovaži i kompromitira mene i meni bliske osobe.

To je bio klasični prikaz situacije u kojoj lažov tumači svoju istinu, lopov govori o tome što je poštenje, kukavica definira kukavičluk, a bjegunac od hrvatskog pravosuđa govori o tome što bi trebalo biti pravo, a što krivo. Na početku ovog cirkusa, rekao sam da je pozadina napada na mene moje suprotstavljanje pokušajima da se odlučuje u BiH, a odgovara u Zagrebu. Isto tako, rekao sam da se ja neću spuštati na razinu njegove kaljuže jer je to cilj koji Mamić želi postići. Zato neću, osim što ću sve izrečeno nazvati lažnim, ulaziti u javno polemiziranje s njim.

Mamić je nabrojio koga je htio dovesti: Pjaca me molio da se vrati. Čačić se skoro ispovraćao!
Mamić je nabrojio koga je htio dovesti: Pjaca me molio da se vrati. Čačić se skoro ispovraćao!

Pozivam sve one u hrvatskoj državi kojima je to posao, a još vjeruju Mamićevim „istinama“ da provjere stavku po stavku onoga što je on rekao. Stavljam se u tom smislu na raspolaganje sa svim podacima i informacijama te će vrlo brzo biti utvrđeno da je sve danas izrečeno laž.

Želio bih se u osobno ime ispričati Dinamovim navijačima što svjedoče ovome cirkusu u klubu. Dinamo je veći od svih nas pojedinačno i svih nas zajedno i nije zaslužio ovo što se događa. Očigledno je da razdruživanje s "vlasnikom" kluba koji to nije, drugačije nije moglo proći.

S obzirom na to, želim naglasiti da je ovo moj zadnji osvrt na bilo kakvu izjavu koju će od sada nadalje izreći građanin Bosne i Hercegovine Zdravko Mamić te mu predlažem javno sučeljavanje argumentima uživo. U Zagrebu."

Iz Dinama su nam na službeni upit poručili i sljedeće:

"GNK Dinamo nema komentar na današnja događanja. U tijeku su nadzori koji se provode od strane nadležnih institucija Republike Hrvatske te koje će odlučiti o legalnosti ili nelegalnosti određenih događaja unutar GNK Dinamo. Kaznena prijava koja se pojavila jučer u nekim medijima nije službena prijava podnesena od strane GNK Dinamo niti od strane člana uprave Krešimira Antolića."

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 247
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini