Obavijesti

Sport

Komentari 24

Antunović: Aco mi je zaprijetio da će mi gurnuti pištolj u grlo

Antunović: Aco mi je zaprijetio da će mi gurnuti pištolj u grlo
3

Rekao mi je da će mi gurnuti pištolj u grlo i likvidirati me u Ciboninu prolazu, rekao je direktor Cibone Zdenko Antunović, a Petrović se na tu optužbu samo nasmijao

VIDEO

Na finalu juniorskog prvenstva Hrvatske za košarkaše Aco Petrović spustio se s tribine i došao do Cibonina direktora Zdenka Antunovića. Dobre tri minute njih dvojica su se "častila" uvredama, no Antunović kaže da je bilo i prijetnji.

- Rekao mi je da će mi staviti pištolj u usta i likvidirati me u Ciboninu prolazu!

Antunović je otišao na policiji, poveo zaštitara, koji je bio svjedok, te prijavio Acu za prijetnju ubojstvom. Petrović se na to samo nasmijao.

- On samo traži način da bude žrtva, a žrtve nema. Ja sam samo imao zadovoljstvo da mu sve kažem u lice - rekao je Aco pa dodao.

- Ja sam bio na policiji, obavio korektan razgovor, bilo je i svjedoka. A prijetnje ubojstvom samo su Antunovićev način da se opravda onima kojima se mora opravdati.

Antunović čvrsto stoji pri svojoj tvrdnji.

- Prvo mi je s tribine vikao stvari koje nisu za novine, onda se spustio, unio mi se u facu i jako me uvrijedio. Svatko normalan u tom trenutku bi ga lupio, no ja nisam. Izašao sam vani i plakao od muke. Pa što meni to treba u životu? Imam obitelj, status u gradu... Ne treba mi da me takvi tipovi maltretiraju.

Cijeli sukob započeo je prošlog tjedna kad je pravomoćnom presudom odlučeno da Cibona svom bivšem treneru mora isplatiti još 199.500 kuna kamata na kamate za dugovanja iz 2004. godine. Zagrebački je klub Aci bio dužan 251.000 kuna, s kamatama je trener dobio 330.000, a sad želi i ostatak te je "sjeo" Ciboni na račun.

- On tu nije napravio ništa protuzakonito. Međutim, to što on traži su kamate na kamate. Pa to ni mafija ne radi mafiji! Mi smo se dogovorili s 52 igrača kojima smo dugovali, svi su dobili polovicu duga. A on ima kafić, mama mu drži muzej... Njemu je Cibona dala sve u životu. Kad je ova uprava preuzela klub, od njega sam očekivao da će biti prvi koji će nam pružiti ruku i dati nam savjet, a on ovako - žalio se Antunović.

Nakon što je Aco sjeo na račun, njegov sin Marko izbačen je iz momčadi Kaptola, Cibonine filijale, a u Acin kafić Amadeus pored dvorane došla je inspekcija.

- Priznao mi je da mi je poslao inspekciju - kaže Petrović, a Antunović se brani:

- U petak smo imali utakmicu u Zadru, u subotu otvaranje Cibonina tramvaja i kumstvo vuku u zoološkom vrtu... Pa zar mislite da imam vremena uza sve to slati nekome inspekciju?! Da sve to mogu, radio bih kao direktor Bayerna, a ne Cibone. Uostalom, što mene briga za njega i njegov kafić?

Što se tiče Marka Petrovića, dvije sukobljene strane nude potpuno različite verzije.

- Josip Sesar, koji vodi Kaptol, rekao mi je da bi želio da moj sin iduće sezone igra u prvoj momčadi. Onda sam ja sjeo na račun, a on je izbačen. Sesar mi je rekao da je dobio takvu direktivu - kaže Aco, dok Antunović sve negira.

- Struka je rekla da Marko ne zaslužuje igrati. Pa ja imam četvero djece, ne bih se nikad nikome osvećivao preko djeteta! Aco je sve vrhunski iskoristio da gurne sina u prvi plan, a onda mene napao i rekao mi da sam smeće, krapinski pračovjek... Rekao mi je da sam njegovom djetetu ja rekao da je njegov tata četnik. A ja ni ne znam kako mali izgleda, nikad u životu ga nisam ni pozdravio - uvjerava Antunović.

Aco je objasnio zašto je sjeo na račun.

- To nije velik novac. To je prosječna mjesečna plaća za kvalitetnog trenera u Hrvatskoj. Nisam se nagodio iz pragmatičnog razloga. Znate li koliko koštaju sudski troškovi nakon devet godina? Oni su pojeli dobar dio tog 50-postotnog iznosa za koji smo se trebali nagoditi. Uostalom, nisu se svi vjerovnici nagodili. Njegov sportski direktor Nikša Prkačin te Josip Sesar među onima su koji su naplatili puni iznos - podsjetio je Petrović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom