Obavijesti

Sport

Komentari 15

'Ne kritizirajte Lionela Messija, zahvalite Bogu što ga imate...'

'Ne kritizirajte Lionela Messija, zahvalite Bogu što ga imate...'
1

Nakon što je Argentina jučer pružila užasnu partiju, te izgubila od Španjolske 6-1, mnogi su napokon shvatili da Argentinci ne mogu bez omalenog čarobnjaka...

VIDEO

"Furija" je sinoć ponizila Argentince u Madridu 6-1, a ni Leo Messi, koji nije mogao nastupiti zbog ozljede, nije mogao pogledati utakmicu do kraja. Nakon šestog gola Španjolske, igrač Barcelone je odustao od gledanja ove sramote. Argentini je ovo jedan od najvećih poraza u povijesti reprezentacije. 

International Friendly - Spain vs Argentina

Španjolska je sa velikom lakoćom pobijedila finaliste sa prošlog Svjetskog prvenstva.

Iako je ovo bila prijateljska utakmica, Argentina nije imala toliko loš sastav kao što bi se reklo po rezultatu. Očito nešto ne funkcionira u argentinskoj reprezentaciji koja je bez Messija apsolutno prosječna momčad.

No, sad su samo silni problemi izašli na vidjelo. Naime, Argentinci su cijele kvalifikacije igrali jako loše te su se spasili u zadnja dva kola, zahvaljujući, naravno, Leu Messiju.

Da Argentinci ne mogu bez ovog čarobnjaka shvatio je i povratnik u redove Španjolske, Diego Costa.

- U Argentini jako vole kritizirati Messija. Danas su vidjeli da ne mogu bez Lea. Moraju se brinuti za Lea i moraju biti zahvalni Bogu što ga imaju. Kako će postati svjetski prvaci bez njega? - rekao je rođeni Brazilac za Fox sports Argentina.

Argentina teško bez Messija

Složni su bili i argentinski mediji i mnogi argentinski nogometni stručnjaci koji shvaćaju da bez Messija mogu zaboraviti na osvajanje trofeja.

Tako je bivši kapetan Argentine Roberto Ayala izjavio kako je Argentina bez Lea prosječna momčad te da se ne mogu boriti protiv najjačih momčadi.

Jedan od najboljih igrača u povijesti nogometa, Diego Armando Maradona, pružio je podršku igračima Argentine u ovoj teškoj situaciji.

- U ovome trenutku, jedina stvar koja preostaje je napredak. Idemo Argentina, zauvijek!!! 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske