Obavijesti

Sport

Komentari 28

'Astori i ja bili smo jako bliski, izgleda da Bog uzima najbolje'

'Astori i ja bili smo jako bliski, izgleda da Bog uzima najbolje'
1

Ovo je velika tragedija za nogomet, ali prije svega za njegovu obitelj, djevojku i dvogodišnju kćerkicu. Ovo je nepravedno, rekao nam je Hrvoje Milić koji je dijelio svlačionicu s tragično preminulim nogometašem

VIDEO

Kad sam jutros u grupi na društvenoj mreži, gdje mi stižu poruke vezane uz Napoli, pročitao poruku Lorenza Insignea da je moj bivši suigrač iz Fiorentine mrtav, šokirao sam se i dvaput sam je morao pročitati, javio nam se Hrvoje Milić, bivši suigrač Davidea Astorija.

Kapetan Fiorentine pronađen je mrtav u nedjelju u hotelskoj sobi, jutro uoči planirane utakmice protiv Udinesea. Pronašao ga je klupski maser nakon što se nije pojavio na doručku sa suigračima. Vjeruje se kako je preminuo u snu od srčanih problema.

Balić: U šoku smo! Astorija su pronašli mrtvog, umro je u snu
Balić: U šoku smo! Astorija su pronašli mrtvog, umro je u snu

Milić je igrao s Astorijem u sezoni 2016/17. u zadnjoj liniji "viola". Hrvoje je bio na lijevom beku, a Davide je bio lijevi stoper. Jako se šokirao iznenadnom smrti bivšeg suigrača.

- Astorija sam jako dobro poznavao. Ne samo da smo igrali skupa, nego smo bili i jako dobri. Bio je sjajan čovjek, suigrač. Ovo je velika tragedija za nogomet, ali prije svega za njegovu obitelj, djevojku i dvogodišnju kćerkicu. Ovo je nepravedno, ali opet se potvrđuje da Bog uzima najbolje među nama.

Igrači plakali na terenu, danas neće biti nogometa u Seriji A
Igrači plakali na terenu,  danas neće biti nogometa u Seriji A

Javni tužitelj u Udinama Antonio De Nicolo rekao je kako vjeruje da je igrač umro od kardiovaskularnih problema i nenasilnom smrću, no čudno mu je kako je smrt zatekla profesionalca koji je imao redovite liječničke preglede bez ikakvih zabrinjavajućih pokazatelja.

- Bio je dugogodišnji igrač Fiorentine i talijanski reprezentativac pa nije ni čudo da je dobio kapetansku traku. Baš me pogodila njegova smrt. Bio je normalna osoba, obiteljski čovjek za kojega se nikad nisu mogle čuti bilo kakve loše informacije, a nisam znao ni za kakve njegove zdravstvene probleme. Stvarno me šokiralo, ne znam što bih vam više rekao - poručio je Milić, odnedavno igrač Napolija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.