Obavijesti

Sport

Komentari 8

Atalantin Nizozemac: Dinamo nas je išamarao, baš nas boli!

Atalantin Nizozemac: Dinamo nas je išamarao, baš nas boli!
1

Očito je da se nismo spremili na pravi način za ovu utakmicu jer nismo očekivali da će Dinamo biti ovako agresivan i da će ga biti po cijelom terenu, rekao je Atalantin kapetan Gomez

Što se Atalanti dogodilo u Zagrebu pitanje je na koje će klub iz Bergama još neko vrijeme tražiti pravi odgovor. Ali, zapravo, vrlo je jednostavan. Dinamo je bio bolji, puno bolji.

Pokretanje videa ...

- Dinamo nas je išamarao, bila je ovo strašna lekcija, toliko boli - priznao je utučeni Nizozemac Marteen De Roon.

- Jednostavno nismo igrali, u prvom smo dijelu nastojali s dugim loptama, ali gubili sve duele. Kasnije smo probali nešto promijeniti, ali tada je već bilo 3:0 za Dinamo. Mislili smo da nećemo morati biti na 100 posto protiv Dinama.

Utučeni Gasperini: Ma Dinamo nas je razbio u svakom smislu!
Utučeni Gasperini: Ma Dinamo nas je razbio u svakom smislu!

LP počinje sa Šahtarom

E, pa, dobro su se prevarili. Bio je to Atalantin debi u Ligi prvaka koji nitko neće pamtiti. Ili hoće - po lošem.

- Boli me glava nakon ovog šamara. Dinamo je bio sjajan, a naši navijači izvanredni. Žao mi je zbog njih. Moramo reagirati već u nedjelju u domaćem prvenstvu. Naša Liga prvaka započinje Šahtarom, recimo to tako. Prvenstvo je ipak nešto drugo. Ne možemo to uspoređivati.

Uživajte: Nijemci navijačima Zvezde pustili golove Dinama
Uživajte: Nijemci navijačima Zvezde pustili golove Dinama

Kapetan Alejandro Papu Gomez među većinom je koju je Dinamo, pazite, iznenadio. Onaj Gomez koji je prije utakmice usporedio Dinamo s Evertonom.

- Očito je da se nismo spremili na pravi način za ovu utakmicu jer nismo očekivali da će Dinamo biti ovako agresivan i da će ga biti po cijelom terenu. Svaki od nas mora biti odgovoran za ono što se dogodilo na travnjaku. Ne smijemo živjeti na onome što je bilo prošle sezone - rekao je Gomez koji je prije dva dana govorio ovako:

- Po meni nema velike razlike između Lige prvaka i Europa lige jer je Dinamo na razini Evertona protiv kojeg smo igrali prošle sezone.