Sport

Komentari 8

Atalantin Nizozemac: Dinamo nas je išamarao, baš nas boli!

Atalantin Nizozemac: Dinamo nas je išamarao, baš nas boli!

Očito je da se nismo spremili na pravi način za ovu utakmicu jer nismo očekivali da će Dinamo biti ovako agresivan i da će ga biti po cijelom terenu, rekao je Atalantin kapetan Gomez

Što se Atalanti dogodilo u Zagrebu pitanje je na koje će klub iz Bergama još neko vrijeme tražiti pravi odgovor. Ali, zapravo, vrlo je jednostavan. Dinamo je bio bolji, puno bolji.

- Dinamo nas je išamarao, bila je ovo strašna lekcija, toliko boli - priznao je utučeni Nizozemac Marteen De Roon.

- Jednostavno nismo igrali, u prvom smo dijelu nastojali s dugim loptama, ali gubili sve duele. Kasnije smo probali nešto promijeniti, ali tada je već bilo 3:0 za Dinamo. Mislili smo da nećemo morati biti na 100 posto protiv Dinama.

LP počinje sa Šahtarom

E, pa, dobro su se prevarili. Bio je to Atalantin debi u Ligi prvaka koji nitko neće pamtiti. Ili hoće - po lošem.

- Boli me glava nakon ovog šamara. Dinamo je bio sjajan, a naši navijači izvanredni. Žao mi je zbog njih. Moramo reagirati već u nedjelju u domaćem prvenstvu. Naša Liga prvaka započinje Šahtarom, recimo to tako. Prvenstvo je ipak nešto drugo. Ne možemo to uspoređivati.

Kapetan Alejandro Papu Gomez među većinom je koju je Dinamo, pazite, iznenadio. Onaj Gomez koji je prije utakmice usporedio Dinamo s Evertonom.

- Očito je da se nismo spremili na pravi način za ovu utakmicu jer nismo očekivali da će Dinamo biti ovako agresivan i da će ga biti po cijelom terenu. Svaki od nas mora biti odgovoran za ono što se dogodilo na travnjaku. Ne smijemo živjeti na onome što je bilo prošle sezone - rekao je Gomez koji je prije dva dana govorio ovako:

- Po meni nema velike razlike između Lige prvaka i Europa lige jer je Dinamo na razini Evertona protiv kojeg smo igrali prošle sezone.

Najčitaniji članci