Sport

Komentari 3

Atanasov: Tramezzani nas je probudio na poluvremenu, ali nismo uspjeli iskoristiti šanse

Atanasov: Tramezzani nas je probudio na poluvremenu, ali nismo uspjeli iskoristiti šanse

Za mene je svejedno hoću li ja zabiti ili netko drugi, bitno je da Hajduk dobije, ali šteta, danas nismo dobili. Primili smo taj nesretni gol koji nas je malo iznenadio i nismo iskoristili neke šanse, rekao je Atanasov

Odigrali smo jednu dobru utakmicu protiv Gorice, čestitam im na bodu, rekao je strijelac jedinog Hajdukovog gola Jani Atanasov nakon remija 1-1 s Goricom.

- U svlačionici nas je na poluvremenu trener probudio, ali nismo zabili šanse koje smo imali u drugom dijelu, kao ni oni. Bod nama, bod njima... 

Gorica je povela autogolom Mujakića u 6. minuti, a Atanasov je izjednačio u 45. na asistenciju Marka Livaje:

- Za mene je svejedno hoću li ja zabiti ili netko drugi, bitno je da Hajduk dobije, ali šteta, danas nismo dobili. Primili smo taj nesretni gol koji nas je malo iznenadio i nismo u drugom poluvremenu iskoristili naše šanse. Kad smo ušli u svlačionicu trener nas je probudio i zato smo odmah bolje igrali. Sretan sam zbog svog gola, ali nisam zbog toga što nismo slavili - rekao je Atanasov pa se dotakao utakmice s Goricom u Kupu koja Hajduku dolazi sljedećeg tjedna:

- Ova utakmica u Kupu koja dolazi nam je bitnija od ove u prvenstvu. Imamo tri dana za odmoriti, napuniti baterije i krenuti na pobjedu - zaključio je.

- Jasno je kako je gol primljen u šestoj minuti puno utjecao na taktiku koju smo pripremali za ovu utakmicu. Utakmica nam je u prvom poluvremenu bila jako teška i tražili smo način da ostanemo u igri. U drugom poluvremenu izgledali smo bolje, imali smo više posjeda i to je postala otvorena utakmica, i mi i oni smo mogli zabiti gol - rekao je trener Paolo Tramezzani.

- Zadovoljan sam kako moji momci igraju protiv momčadi koja je na okupu već godinama i koja ima 15 bodova više od nas. Dobro su riješili ovaj test, mi svaku utakmicu doživljavamo kao test i pokušavamo je riješiti što bolje. Kup? To je vrlo važna utakmica, svjesni smo koliko je Kup bitan. Trebamo se oporaviti i fizički, potrošili smo se, ali mi volimo igrati svaka tri dana - zaključio je.

Najčitaniji članci