Sport

Komentari 15

Australski Hrvat lagao da ima koronu! 'Zato što je Balkanac'

Australski Hrvat lagao da ima koronu! 'Zato što je Balkanac'

Bio je uvjeren da ima korona virus. Međutim, potvrda da je Australac hrvatskih korijena zaražen nikad nije došla, a nije, prema Andrei Petković, jer je sve - izmislio

Ne osjećam se dobro. Imam kratak dah, pao mi je i imunitet. U samoizolaciji sam, kako su i savjetovali. Nisu me testirali, ali imam sve simptome, govorio je Bernard Tomić (27) prije deset dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

U prijevodu, bio je uvjeren da ima korona virus. Međutim, potvrda da je Australac hrvatskih korijena, trenutno 202. tenisač svijeta, zaražen nikad nije došla, a nije, prema Andrei Petković (32), jer je sve - izmislio.

- Konstantno priča glupost, a to je bila zadnja - rekla je Tuzlanka, nekad deveta igračica svijeta koja igra pod njemačkom zastavom, novinaru Tilu Jungu.

- Čula sam se s njim prije nekoliko dana i priznao je da je lagao te da nije uopće znao zbog čega. Znamo svi da je on buntovan, to je sve zbog njegovog karaktera i balkanskih korijena.

Tennis: WTA-Tour - Nuremberg

U međuvremenu iz teniskog je svijeta stigao prvi "pozitivni". Riječ je o Brazilcu Thiagu Seybothu Wildu koji je baš prije prekida igrao tenis života osvojivši ATP prvijenac u Santiagu, a turnir prije u Rio de Janeiru sučelio se s Bornom Ćorićem.

- Ljudi, testirao sam se i pozitivan sam. Već sam tjedan dana u izolaciji, pazim na sebe i slijedim liječničke upute. Slušajte stručnjake, ostanite doma i čuvajte se - poručio je Brazilac.

Najčitaniji članci