Obavijesti

Sport

Komentari 6

Autogol Maloče: Ničim izazvan hajdukovac zabio u krivu mrežu

Autogol Maloče: Ničim izazvan hajdukovac zabio u krivu mrežu
2

Lechia Lukasza Zwolinskog i Marija Maloče kod kuće je izgubila 1-3 od Cracovie Ivana Fiolića. Zwolinski je zabio za 1-1 u 46., a Maloča odmah u 52. za 2-1, ali: u vlastitu mrežu

VIDEO

Nogomet se (naravno: bez gledatelja) opet igra u poljskoj Ekstraklasi, sve atraktivnijoj za hrvatske i ostale ex-HNL igrače. Trojica od njih na travnjak su istrčali u Gdansku gdje je domaća Lechia izgubila 1-3 od Cracovije.

Za goste zadnjih 15 minuta igrao je bivši napadač Lokomotive Ivan Fiolić, a za domaće ex-golgeter Gorice Lukasz Zwolinski i nekadašnji Hajdukov stoper Mario Maloča.

Maloča: Više bivših suigrača imam u Rijeci nego u Hajduku
Maloča: Više bivših suigrača imam u Rijeci nego u Hajduku

Zwolinski je u 46' minuti zabio za slavlje domaćina i poravnanje na 1-1, a već šest minuta kasnije Maloča je ničim izazvan u jednom uklizavanju na ubačaj s lijeve strane loptu pospremio u mrežu vlastitog golmana Dušana Kuciaka.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Maločin autogol pogledajte od 1:20-1:50 (i sočnu psovku nakon kiksa), a prije toga ide i lijepa egzekucija Zwolinskog u mrežu Cracovije. I Maloča i Zwolinski za Lechiju su odigrali svih 90 minuta.

Maloča prozvao Rebića: Samo si Nijemce pozvao na rođendan
Maloča prozvao Rebića: Samo si Nijemce pozvao na rođendan

Junak utakmice bio je Nizozemac Pelle van Amersfoort koji je za goste zabio dva gola. Cracovia je ovim trijumfom Lechiji pobjegla na tri boda prednosti i dokopala se četvrtog mjesta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...