Obavijesti

Sport

Komentari 4

Bagarić: Neka izgubimo 1-0, ali bitno je da prođemo Armence

Bagarić: Neka izgubimo 1-0, ali bitno je da prođemo Armence
5

Možda se to nekome tako činilo s tribina, no Mika nije bezazlena momčad, rekao je napadač Splita, Dražen Bagarić uoči ogleda u Armeniji u četvrtak u 1. pretkolu EL-a

VIDEO

Samo da prođemo Armence pa makar i s minimalnim porazom od 1-0. Na koncu je ipak najvažniji plasman u sljedeće kolo, smatra napadač Splita Dražen Bagarić.

Iako je njegov Split dominirao od prve do zadnje minute i pobijedio armensku Miku 2-0 u prvom ogledu pretkola Europske lige, Dražen Bagarić je oprezan. Uoči uzvrata, u kojem će ih čekati velika vrućina i rijedak zrak na 1000 metara nadmorske visine, rekao je kako je jedino važno proći u drugi krug, bez obzira na postignuti rezultat.

- Možda se to nekome činilo s tribina, no Mika nije nipošto bezazlena momčad. Moramo ih maksimalno ozbiljno shvatiti, kako zbog kvalitete, tako i uvjeta u kojima će se igrati utakmica, te u drugoj utakmici potvrditi da smo kvalitetniji od njih. Važan je jedino prolaz, bez obzira na rezultat – kaže Bagarić, koji bi prihvatio i minimalan poraz od 1-0, koji bi crvene vodio u nastavak natjecanja.

Bagarić je u prvom susretu ušao s klupe umjesto Bellea, a prema zadnjim treninzima u Erevanu bi trebali zamijeniti uloge.

- I meni se čini po treninzima da ću početi od prve minute, no to je na treneru da odluči. Ako me stavi od prve minute, maksimalno ću se potruditi da opravdam povjerenje. Volio bih igrati stalno, no trener ima svoje zamisli i ja to poštujem.

S nepune 22 godine Bagarić je još uvijek mlad i perspektivan, trener Matić dozira njegove nastupe, pokušava iz njega izvući najbolje što ima.

- Sigurno da ću s iskustvom dobiti i na kvaliteti, ne žurim nigdje, strpljiv sam i vjerujem u sebe. Imam još puno prostora za napredak, kaže napadač "crvenih", koji je uvjeren kako rani ulazak u sezonu neće nimalo smetati njegovoj momčadi.

- To će nam biti prednost, jer ćemo biti u punoj formi dok se ostale momčadi tek budu uigravale. A obzirom da imamo dosta širok kadar i veliki broj igrača, ne bojim se da bi u nastavku sezone mogli pasti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju