Obavijesti

Sport

Komentari 4

Baka Slišković: Smjenjivali su me i pričali razne budalaštine...

Baka Slišković: Smjenjivali su me i pričali razne budalaštine...
1

Blaž Slišković je dva kola prije kraja prvenstva BiH obranio naslov prvaka sa Zrinjskim, a posvetio ga je kritičarima koji su ga lažima i objedama pokušali smijeniti prije par mjeseci s klupe Zrinjskoga.

VIDEO

Sretan sam, presretan zbog osvojenog naslova prvaka iz više razloga, a posebno bih se ovom prigodom zahvalio zlim jezicima koji su me rušili, oni su mi dali snage i pomogli mi da na koncu ostvarim uspjeh, kazao je Blaž Slišković, trener Zrinjskoga koji je u subotu pobjedom 3-1 nad Širokim osigurao naslov prvaka dva kola prije kraja prvenstva. 

Proslavu naslova prvaka ''plemićima'' je pokvario proljetni pljusak, koji se spustio nad Mostarom deset minuta prije kraja utakmice i rastjerao desetak tisuća gledatelja, pa je fešta odgođena za 20. svibanj, kada pod Bijelim brijegom gostuje Krupa

- Slavlje je bilo skromno, bili smo na večeri, ljudi iz kluba, stožer, igrači..., nije ni bilo potrebe za nekom velikom feštom jer su još dva kola do kraja i treba maksimalno ozbiljno odraditi sve utakmice. Nadam se da će prave fešta biti nakon utakmice s Krupom, da će stadion biti pun kao i prošle godine - kaže Slišković, koji je tijekom večere veznjaku ''plemića'' Ognjenu Todoroviću ubacio novčanicu u džep, kada je ovaj poveo navijačku pjesmu ''Hej Zrinjski 'ko nam brani, sve da bude 'ko i lani...''

- Sretan sam zbog kluba, ovo nam je treći uzastopni naslov prvaka, šesti ukupno, što nas čini najuspješnijim klubom u BiH. Sretan sam i osobno, jer sam uspio obraniti naslov prvaka, u situaciji kad su me prije 2-3 mjeseca smjenjivali i pričali svakakve budalaštine, pogotovo neki portali, koji su mi svojim lažima dali još veću motivaciju, ulili mi dodatnu snagu i energiju da izvedem zacrtani cilj koji je klub stavio pred mene. Svima im se zahvaljujem na pisanju, oni su mi pomogli da ostvarim ovaj uspjeh...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dan nakon osvajanja naslova prvaka Slišković nije odmarao i slavio, priključio se humanitarnoj akciji ''Wings for life World Run''. 

- Organizatori su me pozvali, pa sam malo trčao, ali nije to više za mene. Želio sam sudjelovati, započeti utrku zbog njenog humanitarnog karaktera i zbog toga jer se trči u cijelom svijetu. 

Našalili smo se kako Baka nije bio od velikog trčanja ni dok je igrao, a kamo li sada...

- Šalite se vi s Bakom, ali što više gledam snimke starih Hajdukovih utakmica, pogotovo onih velikih iz Kupa UEFA, nije baš da nisam trčao. Danas se neki igrači hvale da trče i preko 12 kilometara, ali ja držim da je bolje istrčati 7-8 kvalitetnih kilometara, nego 15 bez veze.

Zrinjskoga čeka novi izlet u Europu, prilika da se nešto zaradi i popuni klupski budžet. Lani su u drugom pretkolu za jedan gol ispali od Maribora, koji se probio u  skupinu Lige prvaka s moskovskim Spartakom, Sevillom i Liverpoolom.

- Od trenutka kad smo osigurali naslov prvaka okrenuli smo se planovima i razmišljanjima kako složiti što bolju momčad i pokušati proći koje pretkolo... Kako se pojačati, koga sve možemo dobiti... Naravno, mi nemamo budžet da možemo dovesti neka zvučna imena, ali po BIH i zemljama iz okruženja ima kvalitetnih mladih igrača koji nam mogu pomoći. Nadajmo se da će ovaj put biti više sreće nego prošle godine - zaključio je Slišković. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.