Obavijesti

Sport

Komentari 2

Barca mora 'rezati': Ne mogu registrirati pojačanja - dužni su

Barca mora 'rezati': Ne mogu registrirati pojačanja - dužni su

Katalonski se klub pojačao za nadolazeću sezonu, a onda - šok! Otkrili su u La ligi kako će, žele li da ti igrači zaigraju za njih, u Barceloni morati smanjiti troškove, a samim time i vjerojatno smanjiti ugovor Messiju (34)

Sergio Agüero (33), Eric Garcia (20) i Memphis Depay (27) velika su pojačanja, ali problem je kad ostanu u 'brisanom prostoru'! Iako su s Barcelonom već dogovorili uvjete i sve to potpisali, još ih ne mogu registrirati za nastup u domaćem prvenstvu. Imaju problema sa wage capom, odnosno morat će poraditi na ugovorima te smanjiti troškove žele li registrirati nova lice.

Messi više nije igrač Barcelone; Laporta: Volio bih vam reći da Leo ostaje, ali još ne mogu...
Messi više nije igrač Barcelone; Laporta: Volio bih vam reći da Leo ostaje, ali još ne mogu...

Također, ako potpišu novi ugovor s Lionelom Messijem (34) i njega će morati opet registrirati jer on tehnički više nije igrač Barcelone nakon što mu je istekao ugovor. Sam predsjednik katalonskog kluba Joan Laporta rekao je kako ne može obećati Messijev ostanak, a očito je da će i njegov ugovor morati smanjiti. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nou Camp

Pokretanje videa ...

Možda će i pojačanja ići na potpisivanje nekog novog ugovora s novim brojkama, a 'blaugrana' se riješila Juniora Firpa (24) koji bi uskoro trebao potpisati za Leeds za 11 milijuna eura, što će klub rasteretiti za nekih sedam milijuna eura po sezoni. Ali to nije sve jer će vjerojatno morati na sud.

FC Barcelona present new signing Sergio Aguero

Sad već njihov bivši igrač Matheus Fernandes (23) kojeg su doveli prošle godine za deset milijuna eura, a nikad nije službeno predstavljen kao igrač Barcelone, tužit će katalonski klub zbog navodno nepravedno raskinutog ugovora. A kako pišu španjolski mediji, klub bi trebao smanjiti troškove za 200 milijuna eura pa bi to mogli napraviti odlascima Samuela Umtitija (27), Philippea Coutinha (29) i Miralema Pjanića (31), a spominje se da će tako uštedjeti 64 milijuna eura što nije ni blizu ukupnom dugu.

Hitan sastanak zbog Messija: Barcelona želi prekršiti pravila
Hitan sastanak zbog Messija: Barcelona želi prekršiti pravila

Veliki su problemi pred Koemanovom momčadi, a oni bi se mogli pretočiti na teren ako se ovako nastavi...