Obavijesti

Sport

Komentari 118

Barcelona lako riješila Getafe, Messi ušao s klupe i zabio dva

Barcelona lako riješila Getafe, Messi ušao s klupe  i zabio dva
5

Barcelona je u 4. kolu Primere slavila na gostovanju kod Getafea sa 4-1. Leo Messi zabio je dva gola, a Adriano i Villa po jedan. Javier Mascherano je zabio autogol...

VIDEO

U posljednjih 14 sezona u Primeri Barcelona je tek jednom krenula s četiri uzastopne pobjede. Bilo je to u sezoni 2009/2010. Pobjedom protiv Getafea (4-1) u 4. kolu Primere nogometaši Tita Vilanove ponovili su uspjeh otprije tri godine. Slavili su na neugodnom gostovanju uz dva gola Lionela Messija, te golove Adriana i Ville.

Zanimljivo je da je Lionel Messi utakmicu počeo na klupi, a ušao je u drugom poluvremenu. Posljednji put Messi je na klupi bio prije godinu dana (10. rujna 2011. godine na utakmici Barcelone i Real Sociedada). No i pola sata bilo mu je dosta da zabije dva komada.

Barceloni nikad nije bilo lako kod Getafea. Od sezone 2006/2007 igrači Barce u utakmici protiv Getafea dobili su pet crvenih kartona. To je najviše protiv neke momčadi u zadnjih šest godina.

No ovoga puta sve je išlo glatko. Barcelona je dominirala od prve minute utakmice. Adriano je zabio za vodstvo u 32. minuti i na poluvrijeme se otišlo s 1-0.

U drugom dijelu Barcelona je nastavila pritiskati domaćine. Imali su apsolutnu nadmoć u posjedu lopte i stvarali su dosta šansi. Bilo je samo pitanje kad će pasti sljedeći gol. A on je pao iz penala u 74. minuti utakmice. Lionel Messi bio je precizan. 

U posljednje dvije sezone Messi je zabio 11 golova iz penala. Više od njega iz penala zabio je samo Cristiano Ronaldo (12). 

Četiri minute nakon što je zabio iz penala, Messi je dodao i gol iz igre. Bila je to fenomenalna akcija Barcelone i Messi je samo trebao postaviti nogu za 3-0. 

Domaćini su se vratili autogolom Javiera Mascherana, ali to je bilo sve što su mogli. David Villa je u međuvremenu ušao u igru i odmah zabio za konačnih 4-1.

Primera, 4. kolo:

Getafe - Barcelona 1-4 (Mascherano ag / Adriano, Messi2, Villa)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!
POGLEDAJTE VIDEO

Suci odlučili dramu Lige prvaka: Trener je utrčao nasred terena, Igor Karačić klečao pred sucem!

U napadu Kielca za odlazak u Koln Saugstrup je u prekršaju držao Daniela Dujshebaeva koji je uspio dodati Karaljoku koji se izvukao na zicer, ali suci su se oglasili i vratili loptu na 10 metara!? Nevjerojatno...
Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger