Obavijesti

Sport

Komentari 4

Bayern potvrdio prvo mjesto, te pogurao Rimljane dalje...

Bayern potvrdio prvo mjesto, te pogurao Rimljane dalje...
5

Sustet u skupini F između Žiline i Spartaka prekinuta je zbog huligana koji su bacali pirortehnička sredstva. Ni to nije pomoglo Slovacima da dođu do boda

VIDEO

Posljednje 6. kolo po skupinama Lige prvaka

SKUPINA E

Cluj - Roma  1-1 (Traore 88'/Borriello 21')

Roma je imala lak posao u Rumunjskoj. Cluj je bio već otpisan, a Rimljanima je za prolaz dalje bio dovoljan i bod jer su bili u bodovnoj prednosti. Talijani su uzeli stvar u svoje ruke i bolje otvorili utakmicu i poveli preko Borriela. No Rumunji su se probudili u zadnjim minutama utamice, te uzeli bod.

Bayern - Basel 3-0  (Ribery 36', 50', Timoščuk 37')

Basel je i teoretski imao mogućnost za prolazak dalje, no teško gostovanje kod Bayerna poremetilo im je sve planove. Bayer je poveo u 36. minuti preko Riberyja. Francuz je iskoritio rupu u obrani za početno vodstvo. Samo minutu kasnije precizan je Timoščuk, a Ribery je zabio i za potvrdu i nova tri boda.

Danijela Pranjić nije bio na popisu za današnji susret.

Bayern je i ostao prvi u skupini s 15 bodova. Remi je Romi na gostovanju donio ostanak na drugom mjestu, te su tako 'pomeli' Basel koji je 'kiksao' na Allianz Areni i ostao na 6 bodova. Cluj je posljednji s četiri boda. 

SKUPINA F

Marseille - Chelsea   1-0 (Brandao 81')

Chelsea je i prije ovog kola osigurala prvo mjesto u skupini, a Francuzi drugo, tako da engleskom prvaku ova utakmica i nije puno značila. Iako je Chelsea bio favorit susreta tri boda odnio je domaćin.

 Žilina - Spartak   1-2 (Majtan 48'/Alex 54', Ibson 61')

Utakmica u Slovačkoj prekinuta je na 20 minuta zbog gostujućih navijača koji su bacali pirotehnička sredstva u teren. Sudac Kevin Blom poslao je obje momčadi u svlačionicu. Ipak potpuno otpisana Žilina bez ijednog prikupljenog boda i gol razlikom 2-17 uspjela je povesti u nastavku utakmice, no u 54. zabija Alex za izjednačenje. Ipak se Žilina ove sezone u konačnici nije domogla ni boda jer je Spartak zabio za pobjedu u 61. Spartak je u gostovanje otputovao s trećim mjestom u džepu što ga vodi u Europa ligu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba