Obavijesti

Sport

Komentari 45

Belleu 10.000 kuna kazne jer se nije htio rukovati s igračima

Belleu 10.000 kuna kazne jer se nije htio rukovati s igračima
5

Belle se odbio rukovati s igračima bivšeg kluba tijekom utakmice Istre i Splita. Zato ga je disciplinski sudac HNL-a kaznio s 10.000 kuna. Pamić mora platiti 8000 kuna

VIDEO

U 6. kolu MAXtv Prve lige Istra je dočekala Split. U momčadi Splita bio je nekadašnji napadač Istre Henri Belle koji se odbio rukovati sa svojim bivši suigračima na početku utakmice. 

- Trener Istre Igor Pamić vrijeđao me već u tunelu. "Nabrusio" je igrače na mene i zbog toga se nisam htio pozdraviti s nekim tko će me kasnije tući - objasnio je Belle.

Mnogi navijači Istre zamjerili su mu ponašanje tijekom utakmice. Navodno se Belle u jednom trenutku okrenuo prema tribinama gdje su najžešći navijači Istre te nepristojno gestikulirao.

Disciplinski sudac Krešimir Vlajčević Bellea je kaznio s 10.000 kuna zbog odbijanja rukovanja s igračima Istre. Kažnjeni su i trener Istre Igor Pamić, te trener Splita Tonći Bašić.

Oni su u poluvremenu dobili crvene kartone zbog međusobnog vrijeđanja. Obojica su kažnjeni s po 8000 kuna. Trener Splita stao je u obranu svog igrača Bellea kojeg je Igor Pamić vrijeđao. Tamnoputi napadač Splita kaže kako ga je Pamić vrijeđao rasistički te dodao kako će ga tužiti.

Pamić je priznao kako je vrijeđao Bellea, ali ne na rasističkoj osnovi. Kažnjen je i trener golmana RNK Splita Tihomir Bulat kojeg je sudac prijavio zbog vrijeđanja nakon završetka utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače