Sport

Komentari 22

Beusan: Sudac nije smio Kepi dati karton, to je stvar kluba...

Beusan: Sudac nije smio Kepi dati karton, to je stvar kluba...

Ako dođe do toga, igrač ne treba napustiti igru ako ne želi. Sudac može reći kapetanu da pokuša igrača uvjeriti da izađe van, ako to ne prođe za 20 sekundi, igra se nastavlja, rekao je Mateo Beusan

Nakon regularnog vremena i produžetka rezultat je bio 0-0, a uoči izvođenja jedanaesteraca trener plavaca Maurizio Sarri htio je napraviti izmjenu te izvući svog golmana Kepu Arrizabalagu, no ovaj je odbijao izaći!

Caballero je bio spreman ući u igru, ali Kepa nije pristajao na to. Sarri je na to potpuno poludio te otišao u tunel prema svlačionicu, a onda se vratio, ubrzo su Kepu napale igračke legende poput Alana Shearera, a neki su se zapitali zašto sudac nije opomenuo Chelseajevog golmana. No ispostavlja se, sudac tu ne može ništa!

- Ako dođe do toga, igrač ne treba napustiti igru ako ne želi, a nema nikakvih sankcija za igrača. Sudac može reći kapetanu da pokuša igrača uvjeriti da izađe van, ako to ne prođe za 20 sekundi, igra se nastavlja, a to je problem momčadi, a ne suca - rekao je za 24sata Mateo Beusan.

To je inače problem momčadi, no Sarri i igrači javnost uvjeravaju da tog problema također nema.

-  Znam kako to izgleda ljudima koji nisu upućeni, nije baš najbolja slika. Pričao sam s trenerom, mislim da je sve to nesporazum - rekao je Kepa, a sličnu je stvar rekao i njegov trener, no javnost uglavnom zaziva otkaz najskupljem golmanu, a jedan od rijetkih koji je zasad stao u Arrizabalaginu obranu je Jose Mourinho.

 

Najčitaniji članci