Sport

Komentari 64

Beusan u mirovini nakon 20 godina: Moje vrijeme je isteklo

Beusan u mirovini nakon 20 godina: Moje vrijeme je isteklo

Nakon polufinalne utakmice Hrvatske i Engleske u studiju HRT-a okončana je još jedna era. Svoj odlazak, nakon dugih 20 godina, najavio je sudački komentator Mateo Beusan

Još jedna era došla je svome kraju. Nakon čak 20 godina, od svog komentatorskog posla se oprostio Mateo Beusan, iliti Oko sokolovo, sudački komentator HRT-a. Najavio je to u emisiji nakon polufinalne utakmice u kojoj su naši Vatreni slavili protiv Engleza 2-1.

- Sad ćemo ovom čovjeku stisnuti ruku i reći hvala na svemu. Ovo je naša zadnja emisija. Puno smo ih odradili, ali s nekim ste ih možda odradili i više. Mateo nam ide put Rusije. Od tamo će nas kontrolirati - najavio je Marko Šapit, a onda je nastavio sam Beusan.

- Bilo je lijepo. Ako mi dopustite nekoliko minuta za kraj. Prvo da se zahvalim HTV-u za ovih 20 godina. Zahvaljujem svima koji su podupirali moje komentare i onima koji nisu. Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Hvala Marko na ovih 30 krasnih dana. Što na kraju reći, vidimo se u nedjelju. Javit ću se s finala. Pozivam… svi znaju tko će doći 17. srpnja na službeni oproštaj.. .I na kraju svi moji prijatelji znaju što ovo znači. Moje je vrijeme isteklo - zaključio je legendarni Beusan.

Najčitaniji članci