Obavijesti

Sport

Komentari 20

'Bilo je puno stresa i nesretnih igrača, Kovač me razočarao...'

'Bilo je puno stresa i nesretnih igrača, Kovač me razočarao...'
1

Bio sam razočaran. Trener je znao da mi je to zadnja utakmica za klub, oduzeo mi je oproštajnu utakmicu, rekao je Rafinha o Niki Kovaču koji mu nije dao priliku da posljednji put zaigra za Bayern

VIDEO

Stvari jednostavno nisu funkcionirale između mene i Nike Kovača. Možda mi nije vjerovao, otvorio se Rafinha koji se na kraju prošle sezone oprostio od Bayerna.

Iako nikada nije bio velika zvijezda kluba, na Allianz Areni je proveo osam godina i uvijek je bio pouzdani igrač na kojeg su treneri mogli računati. Nije se previše isticao, ali je pošteno odrađivao svoj dio posla i na kraju je napustio klub sa 18 osvojenih trofeja.

Međutim, u posljednjoj utakmici protiv Eintrachta nije dobio priliku za oproštaj od navijača. Uoči zadnje utakmice sezone Rafinha, Ribery i Robben su primili poklone od uprave kluba, upriličena je malena ceremonija, navijači su ih pozdravili ovacijama, ali i fantastičnom koreografijom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:52

Kako nisu bili u prvom sastavu, svi su očekivali da će upravo njih Kovač uvoditi s klupe. Međutim, dok su Ribery i Robben zaigrali u drugom poluvremenu i zabili golove, Rafinha je ostao na klupi. Nije imao sreće jer se Goretzka ozlijedio još u prvom poluvremenu pa je tada ušao Sanches. Iako bi Niko vjerojatno, da je situacija bila drugačija, i njemu dao barem koju minutu na terenu, Rafinhu je hrvatski trener silno razočarao.

-  Veliki mi je bio udarac što nisam dobio priliku u posljednjoj utakmici. Bio sam razočaran. Trener je znao da mi je to zadnja utakmica za klub, oduzeo mi je oproštajnu utakmicu - rekao je za Bild.

'Odnos igrača i trenera nije bio dobar, Kovač je vjerovao samo nekolicini'

- Iz sveg srca bih želio da sam ostao u Bayernu, da sam još uvijek u klubu. Što se tiče Nike, nadam se da će sve ispasti dobro za njega. Želim mu da nauči i popravi stvari jer za njega prošla godina nije bila dobra. Možda mu je ovdje teško jer u momčadi ima samo uspješne igrače, igrače s velikim iskustvom. Bilo je puno stresa, puno nesretnih igrača. Nešto je nedostajalo u odnosu nas igrača i njega kao trenera. Možda zato jer je vjerovao samo nekolicini - rekao je.

Rafinha se nakon Njemačke vratio u rodni Brazil, a tamo će iduće dvije sezone igrati u dresu Flamenga.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka