Obavijesti

Sport

Komentari 89

Bitka za Europu: Kramarić je donio pobjedu u 95. minuti!

'Lokosi' su pobijedili 3-2 u vrlo važnoj utakmici. Igrala se 95. minuta, a domaći su imali korner. Nakon gužve je lopta došla do Kramarića koji takve prilike ne propušta

VIDEO

Iako Maksimir ima grijani travnjak, snijeg je presnažno padao da bi se otopio pa je na poluvremenu sudac morao zamijeniti lopte, crvenu umjesto obične bijele. No, niti nevrijeme nije spriječilo Lokomotivu i Split da odigraju sjajnu utakmicu 21. kola pred samo 50-ak gledatelja. 

A 'lokosi' su pobijedili 3-2 u vrlo važnoj utakmici, bitci za Europu. Igrala se 95. minuta, a domaći su na Maksimiru imali korner. Nakon gužve je lopta došla do Andreja Kramarića koji je s pet metara lako zabio za tri boda! Dva suigrača bila su u zaleđu, ali ne i on, taman u 'liniji', a takve prilike ne propušta. Odmah nakon gola sudac je svirao kraj.

Golom je Krama 'podebljao' 1. mjesto na ljestvici strijelaca s 13 golova, a Lokomotiva je pretekla Split na tablici i sada je treća s 36 bodova, tri više od današnjeg suparnika. 

Inače, svih pet golova palo je nakon prekida. Nakon kornera je zabio Puljić u 32. minuti, a potom slijede dva gola Križanca. Glavom nakon slobodnog udarca dvije minute kasnije, a zatim nakon kornera u 82. Antolić je šest minuta prije kraja lijepo pogodio s 18 metara iz akcije poslije kornera.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U Kranjčevićevoj obračun najstarijeg i najmlađeg trenera

Ćiro Blažević na klupi Zagreba i Ferdo Milin na klupi Zadra, bio je to obračun najstarijeg i najmlađeg trenera HNL-a. Ćiro ima 78, Milin samo 35, a uspješniji je bio iskusniji, Zagreb je pobijedio 2-1.

Poveli su gosti golom Heistera, ali su 'pjesnici' preokrenuli već do odlaska na odmor. Zabili su Medić i Abdurahimi.

Ovom pobjedom Zagreb je došao nadomak zone spasa, imaju lošiju gol-razliku, i dalje su posljednji, ali su se bodovno (19) izjednačili s Cibalijom i Interom.

Nastavak kola u subotu

Sutra igraju Slaven Belupo-Inter, Osijek-Istra i Rijeka-Cibalia. U nedjelju je na rasporedu jedini istinski hrvatski derbi, na Poljudu Hajduk dočekuje Dinamo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 89
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida