Sport

Komentari 0

Bivša boksačica optužena za ubojstvo 61-godišnjeg muža

Bivša boksačica optužena za ubojstvo 61-godišnjeg muža

Bivša brazilska boksačica nalazi se u istražnom zatvoru nakon to je optužena da je svog muža izudarala tupim predmetom uslijed čega je ovaj preminuo

Bivša brazilska boksačica Viviane Obenauf (34), koja se tri puta borila za naslov svjetskog prvaka, u siječnju se udala za svog 61-godišnjeg supruga. Danas, nakon nepunih godinu dana braka, optužena je da ga je nasmrt pretukla "tupim predmetom" u apartmanu u kojem su zajedno stanovali.

POGLEDAJTE VIDEO: Tyson u odličnoj formi

Obenauf je uhićena i trenutno se nalazi u istražnom pritvoru u Švicarskoj. Njezin suprug umro je od "teških ozljeda nanesenih tupim predmetom", izjavila je švicarska policija.

Rođena je u Rio de Janeiru, a kao dijete bavila se nogometom i bila olimpijska gimnastičarka prije nego što se s 18 godina okrenula boksu. U boksu je imala 14-6 omjer pobjeda i poraza, a iz ringa se povukla prošle godine.

Nakon umirovljena od boksa počela je raditi u ugostiteljstvu da bi kasnije otvorila teretanu. 

Švicarske novine Blick izvještavaju da je bivša borkinja već jednom uhićena, a incident se dogodio u londonskom noćnom klubu nakon što je muškarca udarila u lice jer joj je pokušao opipati međunožje za vrijeme proslave 30. rođendana. Incident je doveo do toga da je nekoliko sati provela u zatvorskoj ćeliji u listopadu 2016. godine.

Po društvenim mrežama, gdje odaje dojam brižne majke, nikad ne bismo mogli zaključiti da se radi o osobi spremnoj za učiniti takvo zvjerstvo.

Najčitaniji članci