Obavijesti

Sport

Komentari 11

Bivši 'vatreni' otkrio: Bayern bacio oko na Joška Gvardiola

Bivši 'vatreni' otkrio: Bayern bacio oko na Joška Gvardiola
1

Znaju u Bayernu da Dinamovi igrači nisu jeftini, a Bayern baš nije poznat po tome da će za tako mladog igrača iz škole dati pet ili šest milijuna eura, priča bivši hrvatski reprezentativac Jurica Vranješ

VIDEO

Miroslav Klose i ja obiteljski smo prijatelji. Baš smo se prije nekog vremena čuli, kazao mi je: "Jurice, izgleda da ću biti pomoćni trener u Bayernu". Eto, to se i dogodilo, sretan sam zbog njega, kad je postalo službeno, odmah sam mu čestitao, ispričao je za Sportske novosti bivši hrvatski reprezentativac Jurica Vranješ.

POGLEDAJTE VIDEO: Nogometaši Bayerna na zajedničkom treningu

Pokretanje videa...

01:13

Vranješ i Klose zajedno su igrali u Werderu u koji su stigli iste godine, 2004., a najbolji strijelac u povijesti svjetskih prvenstava sa 16 golova kod Vranješa se raspitivao o - Hrvatima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Bivši šef Bayerna o Kalouu: Za glupost ne postoji nikakav lijek
Bivši šef Bayerna o Kalouu: Za glupost ne postoji nikakav lijek

- Kad sam Josipa Brekala vodio u Wolfsburg, Klose je već bio trener u Bayernu. Tada sam mu ga preporučio, a on je tada slao skaute koji su gledali Brekala. Sad ga itekako zanima Joško Gvardiol, kojeg je gledao na onoj utakmici Lige prvaka mladih kad je Dinamo izbacio Bayern. Na Gvardiola su ljudi iz Bayerna već bacili oko i na onoj finalnoj utakmici U-23 momčadi u Engleskoj kad su Bavarci pobijedili "modre" s 2-0 - priča Vranješ.

REUTERS
Sane je pred vratima! Bayern mora smekšati još samo City
Sane je pred vratima! Bayern mora smekšati još samo City

- Naravno, znaju u Bayernu da Dinamovi igrači nisu jeftini, a Bayern baš nije poznat po tome da će za tako mladog igrača iz škole dati pet ili šest milijuna eura. Radije će ga pustiti da proigra u Dinamu, pa će ga onda kupiti, nema veze što će tada cijena biti 20 ili 30 milijuna eura. Inače, na radaru Bayerna je i mladi 16-godišnji igrač Rijeke Franjo Lazar - zaključio je bivši osječki nogometaš.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića