Obavijesti

Sport

Komentari 22

Blanka Vlašić: Ja sam poput ženskoga Gorana Ivaniševića

Blanka Vlašić: Ja sam poput ženskoga Gorana Ivaniševića
5

NOVA OZLJEDA Blanka Vlašić danas skače na splitskoj Rivi. No nikako ne može bez problema, našu najbolju atletičarku muči upala oka. Želi skok preko dva metra

VIDEO

Palo mi je na pamet da sam poput ženskoga Gorana Ivaniševića. Kod mene ništa nije normalno. Jedne godine sam udarila u štok od vrata, jednom sam dan prije natjecanja morala zubaru, a ove godine problemi s okom. Ali ne brinite se, imam kapi, masti i sve ostale ‘likarije’, pa ću biti spremna, rekla je Blanka najavljujući današnji atletski spektakl na splitskoj Rivi, gdje se očekuje više od 50.000 gledatelja. 

Uz 800 sjedećih mjesta na montažnoj tribini, cijela će Riva biti gledalište, a bit će postavljena i dva videozida. A Blanka Vlašić odavno nije lošije počela sezonu. Još nema skok iznad dva metra.

- Nisam toliko zabrinuta koliko sam nestrpljiva. Ne da mi se vraćati se nazad i biti ispod dva metra. Svi pokazatelji s treninga su odlični i znam da će se to uskoro pokazati. Ali nestrpljiva sam, vrlo sam nestrpljiva. To je istina - opisala je Blanka Vlašić.

Posebna atrakcija bit će nastup Bugarke Veneline Veneve, pobjednice prvog splitskog mitinga 2007. godine. No u Split zbog ozljeda ipak neće doći velike Blankine suparnice Šveđanka Emma Green i Talijanka Antonietta Di Martino.

- Voljela bih da su i one tu, ali ja ću se koncentrirati na svoj nastup. Sigurno će skakanje na Rivi u meni probuditi puno emocija, ali nastojim ih kontrolirati sve do početka natjecanja. Bit će to novo iskustvo, provozat ću se od kuće do zaletišta - zaključila je Blanka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići