Obavijesti

Sport

Komentari 28

Bogdanović prestigao Dražena: Babo drugi najbolji NBA Hrvat

Bogdanović prestigao Dražena: Babo drugi najbolji NBA Hrvat
1

Uoči utakmice sa Sunsima imao je dosad 4.785 poena u NBA ligi, čime je bio izjednačen s jednim od najvećih europskih igrača svih vremena, Draženom Petrovićem. U utakmici protiv momčad iz Arizone zabio je 20 poena i time ga onda i prestigao

VIDEO

Bojan Bogdanović preksinoć je zabio 20 poena Sunsima i postao drugi najbolji hrvatski strijelac u NBA ligi.

Prije četiri i pol godine potpisao je Babo svoj prvi ugovor u najboljoj košarkaškoj ligi na svijetu, a počeci su bili klimavi. Gubio je startno mjesto u Netsima, a u jednoj od najlošijih momčadi desetljeća nikako nije uspijevao biti konstanta.

Ipak s vremenom se etablirao u pravu opasnost s perimetra, trpao protivničke koševe, a naposljetku postao i neizostavan član jedne od jačih ekipa lige u kojoj ove sezone u prosjeku zabija 16,3 poena te u prosjeku ima 45% za tri, a jedno vrijeme je i s preko 50% predvodio sve šutere u ligi.

Uoči utakmice sa Sunsima imao je dosad 4.785 poena u NBA ligi, čime je bio izjednačen s jednim od najvećih europskih igrača svih vremena, Draženom Petrovićem. U utakmici protiv momčad iz Arizone zabio je 20 poena i time ga onda i prestigao!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Baldekinsko čudo od djeteta tako je sad treće s 4.785 poena, Bojan je drugi s dvadeset poena više, a prvi, još uvijek teško dohvatljiv je legendarni Pink Panther, Toni Kukoč s 10.874 poena.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića