Obavijesti

Sport

Komentari 39

Bogdanovićevih 14 poena nije pomoglo Netsima u Phoenixu

Bogdanovićevih 14 poena nije pomoglo Netsima u Phoenixu
2

Igrao je i Damjan Rudež, čija je Indiana iznenadila Heat u Miamiju. Bogdanović sve bolje igra, no klupa Phoenix Sunsa u potpunosti je nadigrala klupu Brooklyn Netsa

VIDEO

Bojan Bogdanović opet je započeo susret u prvih pet, a za 33 minute u igri zabio je 14 koševa (2/6 za dvicu, 2/4 za tricu, 4/4 slobodna bacanja), uz dva skoka i jedan od najljepših poteza utakmice. Na kraju treće četvrtine ukrao je loptu i s istekom vremena pogodio tricu s osam metara.

Iako je početna petorka Netsa odigrala na visokoj razini, igrači s klupe zabili su samo 27 poena, od čega je 16 upisao Mirza Teletović . Istovremeno, Gerald Green sam je postigao 28 ušavši s klupe za Phoenix, Isaiah Thomas mu se pridružio s 21 košem, a Goran Dragić završio je s 18 koševa i šest asistencija.

Brooklyn je tako pao na omjer 4-3 na istoku, Phoenix nastavlja s dobrim igrama i ima pet pobjeda u osam nastupa na zapadu.

VIDEO

Indiana pobjeđuje bez šestorice

Damjan Rudež igrao je 14 minuta i zabio dva poena u iznenađujućoj pobjedi Indiana Pacersa u gostima kod Miami Heata. Dwyane Wade , Chris Bosh i ostali dobro su započeli prvu sezonu bez LeBrona Jamesa , imali su omjer 5-2 uoči ove utakmice, ali njihov protivnik iz posljednja dva finala istočne konferencije ostavio ih je na 75 koševa u Miamiju.

- Nismo razmišljali o rivalstvu s Heatom, nego samo o tome da ne želimo započeti gubitnički niz - rekao je Roy Hibbert , autor 16 koševa i 15 skokova i jedan od rijetkih zdravih startera Pacersa.

Zbog ozljeda nema Paula Georgea , Georgea Hilla , Davida Westa , Rodneyja Stuckeyja , CJ-ja Milesa , CJ-ja Watsona , pa je pravo čudo što je Indiana uspjela doći do tri pobjede u devet utakmica.

Portland do poluvremena zabio 84 koša

Indiani je bio potreban 81 koš za pobjedu u Miamiju, a Portland je na poluvremenu u Denveru već imao 84 koša . Damian Lillard zabio je 27 uz devet asistencija, stigao je i odmoriti jer je završilo 130-113 za Trail Blazerse koji imaju tri pobjede u nizu.

- Imali smo i malo sreće. Dio od 84 koša je kismet, dio je dobar protok lopte, a dio smo mi - slikovito je objasnio Robin Lopez , centar Portlanda koji je 15 od svojih 19 koševa zabio do odmora.

VIDEO

Knicksi i Lakersi sve gori

U negativni dio noći spadaju ugledni klubovi poput New York Knicksa i LA Lakersa. Knicksi nisu uspjeli pobijediti ni Orlando, nego su zabilježili šesti uzastopni poraz za ukupni omjer 2-7, a Kobe Bryant promašio je 18 od svojih 28 šuteva , pa mu malo vrijedi što je zabio 33 u sedmom porazu Lakersa u osam utakmica.

Za usporedbu, Anthony Davis uz šut 12/16 završio je na 26 poena, 12 skokova i šest blokada.

Rezultati:

  • Washington Wizards - Detroit Pistons 107-103
  • Atlanta Hawks - Utah Jazz 100-97
  • Boston Celtics - Oklahoma City Thunder 94-109
  • Miami Heat - Indiana Pacers 75-81
  • New York Knicks - Orlando Magic 95-97
  • New Orleans Pelicans - Los Angeles Lakers 109-102
  • Denver Nuggets - Portland Trail Blazers 113-130
  • Phoenix Suns - Brooklyn Nets 112-104
  • Minnesota Timberwolves - Houston Rockets 101-113
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća
SVE O BORBI

Gdje gledati Fury - Usik: Sve što trebate znati o meču stoljeća

Prema saznanjima Fury će za borbu zaraditi 105 milijuna dolara, dok će Usik zaraditi 45, ali od toga će donirati milijun i pol dolara za Ukrajinu
VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića