Obavijesti

Sport

Komentari 0

Bojanova zamjena zabila čak 53 poena, Zubac i ekipa dominirali

Bojanova zamjena zabila čak 53 poena, Zubac i ekipa dominirali

Miami Heat opasno je vruć, a to su momci s Floride pokazali i razbijanjem Denver Nuggetsa 125-105. Okej, igrali su Nuggetsi bez druge zvijezde Jamala Murraya, ali to nije opravdanje...

VIDEO

Košarka u NBA mjehuriću se nastavlja, a zasad sve izgleda - po starom. Možda nema navijača, ali ove utakmice zasad uvelike podsjećaju na regularnu sezonu u kojoj po utakmicama redovno padne oko 240 poena, a obrane su znatno slabije od napada.

Zubac u petorci

Protekle večeri nastupio je samo jedan Hrvat, a radi se o centru Ivici Zupcu čiji su Los Angeles Clippersi zgazili New Orleans Pelicanse 126-103 i tako im pomalo ubili nade da mogu uhvatiti neko od zadnjih mjesta koje vodi u doigravanje.

Zubac je počeo igru u prvoj petorci, igrao 24 minute, a za to vrijeme zabio je šest poena, uhvatio devet skokova i imao dvije ukradene lopte. Najbolji su u njegovoj momčadi bili Paul George s 28 poena i Kawhi Leonard s 24 poena. Kod Pelicansa su podbacili - svi. Zion Williamson imao je tek sedam poena, a Brandon Ingram 14.

Nevjerojatna večer Babine zamjene

T.J. Warren prošle je sezone igrao u Phoenix Sunsima, dok je Bojan Bogdanović bio u Indiana Pacersima. Odlaskom Bojana u Jazz nastala je rupa, a Pacersi su je popunili - Warrenom. 

I to se kroz sezonu činila kao dobra zamjena, ali sinoć je poprimila novu razinu kada je Warren zabio nestvarnih 53 poena u pobjedi Pacersa 127-121 nad Sixersima.

Uz njega, zanimljivu je večer imao samo Aaron Holiday koji je uz 15 poena imao deset asistencija.

Na suprotnoj strani nevjerojatan je bio Joel Embiid s 41 poenom i 21 skokom, a i Tobias Harris zabio je 30 poena, ali to im jednostavno nije bilo dovoljno.

Heat je - vruć!

Miami Heat opasno je vruć, a to su momci s Floride pokazali i razbijanjem Denver Nuggetsa 125-105. Okej, igrali su Nuggetsi bez druge zvijezde Jamala Murraya, nije bilo ni Garyja Harrisa i Willa Bartona, ali to nije opravdanje... 

Heat su vukli Jimmy Butler i Bam Adebayo, svaki s po 22 poena, a Nuggetsima je prilično presudio i Kelly Olynyk s 20 poena. Za Olynykovih 20 poena uvelike su krivi mladi Michael Porter Junior i Bol Bol koji su unatoč svojem nevjerojatnom potencijalu zasad pokazali da u NBA ligi nerijetko ne mogu čuvati niti - stolicu.

Kod Denvera je, očekivano, bio najbolji Nikola Jokić s 19 poena, a toliko je zabio i Jerami Grant.

Lakersi? Kanada ih je sledila

LeBron James i Anthony Davis nisu baš imali najbolje večeri svoje karijere. Raptorsi su razbili njihove Lakerse 107-92, a nije ih čak natrpao ni najbolji igrač kanadske momčadi Pascal Siakam. Nego - OG Anunoby i iskusni Kyle Lowry. Zabio im je Lowry čak 33 poena, a niski razigravač uhvatio je i 14 skokova uz šest asistencija.

OG Anunoby zabio je 23 poena, a na drugoj strani LeBron je predvodio momčad s 20. ž

No Bojan, no party

Oklahoma City Thunder s lakoćom je slavio u susretu s Utah Jazzom 110-94. U momčadi Bojana Bogdanovića kojeg nema zbog ozljede ruke najviše je zabio Donovan Mitchell - tek 13 poena.

Kod Oklahome su najbolji bili njihovi bekovi - Chris Paul s 18 poena i sedam asistencija i toliko skokova te Shai Gilgeous-Alexander kojeg su umjesto na 'dvojci' ovaj put odlučili staviti na nisko krilo, a on je zabio 19 poena sa šest asistencija i tri ukradene lopte.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti
KAD IDE, IDE

VIDEO Ovaj Bayer je čudo! Ne zna za poraz 49 utakmica u nizu, Stanišić zabio u 97. minuti

Bayern Leverkusen je i u 49. utakmicu u nizu ostao neporažen i tako postavio rekord. Gubili su od Rome 2-0, ali opet su se izvukli u sudačkoj nadoknadi. U finalu Europske lige igrat će protiv Atalante
Marca: Modriću na osobnoj piše 38 godina, ali on je vječan. Taj je potez zapalio fitilj u Madridu
NEUNIŠTIVI LUKA

Marca: Modriću na osobnoj piše 38 godina, ali on je vječan. Taj je potez zapalio fitilj u Madridu

Sad se malotko ili nitko neće sjediti njegova trka i krađe lopte Musiali na rubu šesnaesterca kad je bio jedan na jedan protiv Lunina, piše izvjestitelj Marce za Real i hvali hrvatskog velemajstora