Obavijesti

Sport

Komentari 26

Boriti se za naslov prvaka, a imati loš pristup je nedopustivo!

Boriti se za naslov prvaka, a  imati loš pristup je nedopustivo!
4

Do kraja sezone ostala su samo tri kola, tu više nema vremena za eksperimente ili odmaranje igrača. Ante Čačić je protiv 'lokosa' na klupi ostavio Šutala i Mišića, pa izgubio dva važna boda...

VIDEO

Dinamo se i dalje muči. Ante Čačić je svojim dolaskom na klupu uspio donijeti pozitivan šok i uz dobru igru slavili u Gorici, no već jučer - sve po starom. Opet muke, opet problemi s pristupom, opet loša igra. Klasični Dinamo ove sezone, čim momčad napravi veliki korak naprijed, uslijede dva korak nazad. I tako cijelo vrijeme. Bez obzira bio li na klupi Damir Krznar, Željko Kopić ili Ante Čačić.

Pokretanje videa...

Razdragana Kolinda zapjevala Košulja plava 01:47

Modri su protiv Lokomotive ušli pristupom "lako ćemo", dugo opasno visili, a onda nakon pola sata domaćin je poveo. I baš u tome je bila najveća greška Ante Čačića. Dinamo u tih 30-ak minuta nije "postojao", momčad vrijedna 97 milijuna eura nije imala niti jedan udarac prema golu, niti jedan u okvir gola, nije čak napravila niti jednu jedinu suvislu akciju. 

Autogol odučio: Dinamo i Lokomotiva odigrali  neriješeno (1:1)

Mladi i poletni "lokosi" bili su rastrčani i razigrani, napadačka četvorka (Aliyu, Kačavenda, Pivarić, Kulenović) rastrčala se otvorenim terenom, bježala u kontranapade, na to Dinamova obrana nije imala rješenja. Ipak, Dinamo je u tom periodu izgubio bitku na sredini terena. Čudno zvuči, ali Ademi, Ivanušec i Baturina nisu mogli parirati Cokaju i Mariću, zanimljivom tandemu koji je dominirao u skoku, osvajao "druge" lopte, kratko i jasno - izdominirao.

Veliki, ali baš veliki problem bio je - pristup. Dinamovci su u utakmicu ušli klasičnom laganicom, nitko se nije "napalio", nitko povikao na suigrače. Pa čak niti Arijan Ademi. Sasvim jasno, i kapetan ponekad ima pravo na loš dan ili lošu predstavu, no onda se mora pojaviti netko drugi. To su danas od svih igrača Dinama u stanju tek Mislav Oršić i Luka Ivanušec. A ako i njih ne ide, onda nastaje problem.

Autogol odučio: Dinamo i Lokomotiva odigrali  neriješeno (1:1)

Dinamo je ulaskom Josipa Mišića "prodisao", počeo igrati nogomet, krenuo (iako jalovo) prema naprijed. Josip Mišić je kreirao, zaustavljao domaće kontranapade, dominirao u skoku, odigrao jako dobrih 45 minuta. Opet, nejasno je zbog čega je utakmicu počeo na klupi? Ante Čačić vjerojatno se uplašio što desetorica njegovih igrača kolo prije Osijeka ima po dva žuta kartona, pa je na klupi ostavio Šutala i Mišića. Dva ponajbolja igrača ovoga proljeća.

Do kraja prvenstvene sezone sada je ostalo samo tri kola, pred "modrima" su dva domaća derbija (Osijek i Hajduk), između toga naći će se i gostovanje u Šibeniku. I tu više nema vremena za eksperimente ili kojekakve ekshibicije (čitaj - odmaranje igrača), već Dinamo mora svim najjačim snagama u svakoj utakmici ići na pobjedu. Da, bit će i kartona, možda i pokoja ozljeda, ali u zadnja tri kola Čačić mora ići "all-in". Ili će i on brzo postati bivši. 

POGLEDAJTE VIDEO: URSA I GABUDIZATOR ZAPJEVALI

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika