Obavijesti

Sport

Komentari 69

Borjanova baka navija za Dinamo: ‘Dobar je moj Milan, ali tko mu je kriv za četiri gola’

Borjanova baka navija za Dinamo: ‘Dobar je moj Milan, ali tko mu je kriv za četiri gola’
1

Bio je Milan ovdje kod mene prije sedam godina u Kričkama, od tada ga nisam vidjela,ali se često čujemo, kazala je Štefica Borjan, baka Milana Borjana

VIDEO

Baka Milana Borjana, vratara kanadske nogometne reprezentacije i Crvene zvezde, Štefica Borjan (83) nakon povratka iz Beograda živi u selu Kričke već 12 godina. 

Za Šibenski je kazala da je sa pokojnim suprugom držala cirkus u Drnišu na Podvornici pa su djeca novce za marendu trošila na žetone za stolni nogomet ili izvlačenje igračka iz aparata ili pak na ringišpil.

- Tko ti je kriv što si ubacivao žetone umjesto da kupiš marendu ili tko je mome Milanu kriv što je protiv Hrvatske primio četiri gola - govori kroz smijeh.

Prije nekoliko dana komentirala je izjavu unuka Milana nakon utakmice sa Hrvatskom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ja sam bila odmah ljuta, što ćeš spominjati Krajinu, a baba ti je Hrvatica, tata je napola Srbin pa Hrvat, pa što bi htjeli, j***la ga Krajina! - kazala je.

No, nitko od obitelji koja živi u Srbiji i Kanadi joj to nije zamjerio. 

- Oni znaju da sam ja svoja i da cijeli život govorim što mislim. Milan je to izjavio što je izjavio,a rođen je zapravo u Kninu 1987. koji je tada bio u Jugoslaviji - kazala je te dodala da su Milan, njegov brat i sestra imali lijepo djetinjstvo dok nisu otišli iz Knina. Najprije za Beograd, a onda nakon pet godina i u Kanadu.

Nije htjela ići u Kanadu, a kaže ni u Beogradu joj se nije sviđalo. Smarta kako Milan ne mrzi nikoga. 

- Bio je Milan ovdje kod mene prije sedam godina u Kričkama, od tada ga nisam vidjela, ali se često čujemo - kaže baka koja uvrede hrvatskih navijača na račun unuka Milana nije ni čula.

Borjanova baka: Bila sam ljuta što spominje Krajinu. Neka je primio četiri gola. Što ću mu ja?
Borjanova baka: Bila sam ljuta što spominje Krajinu. Neka je primio četiri gola. Što ću mu ja?

- Moj Boško, Milanov otac, bio je sjajan golman, trebao je potpisati za Hajduk, Branio je fenomenalno za DOŠK dugi niz godina. Tko kaže da nije bilo rata da moj unuk Milan ne bi došao u Hajduk? I mlađi unuk, njegov brat Nikola je dobar golman, brani sada za juniore Crvene zvezde, kažu da je jako talentiran. Sinovi su na oca i nadam se da će i mlađi Nikola postići karijeru kao stariji unuk Milan,kad moj Boško nije mogao - dodaje.

Sama je otkrila kako je rođena u Zagrebu te da navija za Dinamo. Unatoč niskoj hrvatskoj mirovini, kaže kako joj ništa ne fali.

- Sin i kćerka brinu o meni, a i unuk Milan se sjeti bake, često pošalje po dvjesto eura. Mislim da je poslao šesto eura u ovoj godini. Ja ne tražim, ali se sjeti. Ja bih više voljela da ga vidim, sa Snežanom i malim. Novine ne čitam, televiziju ne čujem, a kada Milan igra onda me nazove rodbina iz Vodica i kaže mi Milan ti igra u pet popodne, pritisni na daljinskom broj dva - kazala je.

Čula je za tužbe koje bi mogle slijediti protiv Hrvatske zbog uvreda njenom unuku Milanu.

- Što se tu ima koga tužakati, on je rekao svoje gluposti,ovi na stadionu svoje i neka na tome završi. Ja ne znam koliko ću ja još živjeti, ali živjeti treba sa što više zadovoljstva i što manje mržnje - kazala je baka Milana Borjana za Šibenski.

Fifa pokrenula postupak protiv Hrvatske zbog uvreda Borjanu! O svemu su se oglasili iz HNS-a
Fifa pokrenula postupak protiv Hrvatske zbog uvreda Borjanu! O svemu su se oglasili iz HNS-a
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu