Obavijesti

Sport

Komentari 2

Budicinu otkaz u Istri? Danijel Jumić opet će biti 'vatrogasac'

Budicinu otkaz u Istri? Danijel Jumić opet će biti 'vatrogasac'

Raspored mu nikako nije išao na ruku, momčad mu nije igrala ni toliko loše, ali španjolski vlasnici Istre nisu imali strpljenja s Faustom Budicinom koji je dobio otkaz na klupi istarskog prvoligaša

VIDEO

Peti uzastopni poraz presudio je Faustu Budicinu (39). Rovinjac je od četvrtka bivši trener Istre 1961, piše Glas Istre. Kap koja je prelila čašu bio je poraz od Šibenika (1-0) na Šubićevcu u srijedu.

- Teška utakmica u kojoj smo išli na pobjedu, a nažalost izgubili. Čestitam igračima na igri, ali kad ne zabiješ, onda je sve uzalud. Šibenik je svoju šansu iskoristio i zasluženo pobijedio. Što nam vrijedi da igramo dobro kad smo četiri utakmice izgubili 1-0. Ne mogu biti zadovoljan kad nema realizacije ni bodova - govorio je Budicin u Šibeniku.

Pokretanje videa...

01:07

Nakon dobrog starta u drugi dio prvenstva uz remi protiv Gorice i pobjedu nad Slaven Belupom, prije Šibenika žuto-zeleni nanizali su poraze od velike četvorke: Rijeke, Osijeka, Hajduka i Dinama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Istru bi ponovno trebao preuzeti Danijel Jumić (34), voditelj omladinske škole, koji je momčad vodio i na startu prvenstva protiv Dinama, kao privremeni trener nakon otkaza Ivanu Prelecu nakon što je sačuvao prvoligaški status pobjedom protiv upravo Budicinova Orijenta.

Brzi Jurić kontrom srušio Istru
Brzi Jurić kontrom srušio Istru

Budicin je u 36 utakmica na klupi Istre pobijedio 14 puta uz 11 remija i poraza. No, kad se gledaju samo službene utakmice, statistika je puno poraznija: četiri pobjede, četiri remija i 12 poraza.

Istrani su posljednji na ljestvici Prve HNL s 13 bodova, dva manje od devetoplasirane Lokomotive, a za vikend ih očekuje novi derbi "della Učka", ovaj put kod Rijeke na Rujevici (nedjelja, 15 sati).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu