Sport

Komentari 1

Bušlje se vratio u Olympiacos

Bušlje se vratio u Olympiacos

Proveo sam tri izvrsne sezone u Grčkoj. Olympiacos je jedan od najboljih klubova u Europi i nadam se da ćemo imati razloga za slavlje, poručio je kapetan Barakuda nakon povratka u Pirej

Andro Bušlje (35), branič i kapetan hrvatske vaterpolske reprezentacije, nakon dvije godine vraća se u Olympiacos s kojim je potpisao dvogodišnju ugovornu obvezu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bušlje je veće treće pojačanje za novu sezonu grčke momčadi koja kroji sastav za sami krov Europe na kojem je bila 2018. godine, kada su uz Bušlju u Pireju bili Pavić i Obradović. Prije nekoliko dana potpisao je kapetan Srbije Filip Filipović te mladi Crnogorac Đuro Radović.

Nakon odlaska iz Olympiacosa Bušlje je odradio sezonu u Pro Reccu te zadnju u Mladosti iz koje je otišao s naslovom prvaka Hrvatske i MVP finala. Uz matični Jug igrao je i za Posillipo.

- Proveo sam tri izvrsne sezone u Grčkoj. Olympiacos je jedan od najboljih klubova u Europi i nadam se da ćemo imati razloga za slavlje - poručio je kapetan Barakuda.

Nije, međutim, i zadnja Barakuda koja bi trebala u Pirej. Na putu je i Marko Bijač, a vratit će se i kapetan Grčke Ioannis Fountoulis. Budući da uskoro igraju na završnici Lige prvaka, službeno će biti tek nakon turnira u Beogradu.

Najčitaniji članci