Sport

Komentari 13

Carević: Slavio sam gol svoje momčadi, što bih drugo trebao?

Carević: Slavio sam gol svoje momčadi, što bih drugo trebao?

Na susretu 2. HNL između Junaka i Rudeša glavni sudac isključio je fotoreportera nakon što je izvrijeđao trenera gostujućih, legendu Hajduka i bivšeg reprezentativca Marija Carevića

Vjerojatno prvi put u povijesti nogometa jedan fotoreporter dobio je crveni karton. I to u Hrvatskoj!

POGLEDAJTE VIDEO: Derbi Vukodlaka i Vilenjaka

Na tvrdom susretu 2. HNL u Sinju između domaćina Junaka i gosta Rudeša (0-2), glavni sudac isključio je fotografa nakon što je izvrijeđao trenera gostujućih, legendu Hajduka i bivšeg reprezentativca Marija Carevića.

- A jesi sada sretan, seljačino nepristojna? - rekao je fotograf nakon što je Rudeš stigao do drugog pogotka na susretu.

Na njegovu žalost, glavni sudac je čuo što je rekao pa ga je u 44. minuti s terena udaljio crvenim kartonom. Tribine su prazne zbog epidemiološke situacije u državi i svijetu pa se svaka izgovorena riječ čuje kristalno jasno.

- Iz zapisnika se vidi da ja nisam ništa skrivio niti da sam bio dio te priče. Slavio sam gol svoje momčadi, što bih trebao drugo? On je tu bio službeno, s navlakom, sudac je čuo što je rekao i isključio ga je. Ja s njim ni u jednom trenutku nisam bio u komunikaciji - javio nam se Mario Carević, koji je indirektno postao dio nogometne priče dana.

Ništa novoga po lokalnim, manjim mjestima u kojima su gledatelji, inače, ujedno treneri i izbornici pa nerijetko gostujućim igračima (ni domaći nisu pošteđeni) i trenerima serviraju porciju uvreda. Jedina razlika je što je ovog puta taj gledatelj bio fotoreporter, koji je vjerojatno prvi u povijesti nogometa dobio crveni karton. U Hrvatskoj sigurno, koliko mi pamtimo.

Inače, Carevićev Rudeš igra odličnu sezonu u Drugoj HNL. Nakon 16 odigranih susreta u 17 kola nalazi se na visokom petom mjestu (24), sedam bodova iza vodeće Opatije. Uskoro slijedi i kup okršaj s Dinamom.

- Zadovoljan sam kako momčad igra, u lijepom smo nizu, imamo još jednu utakmicu i Kup protiv Dinama prije pauze - završio je Carević.

Najčitaniji članci