Obavijesti

Sport

Komentari 6

Celtic slavio protiv Rangersa: Glasgow gledao sudar Hrvata

Celtic slavio protiv Rangersa: Glasgow gledao sudar Hrvata
1

Celtic je na svom stadionu ostvario minimalnu pobjedu nad Rangersima u najvećem škotskom derbiju. Jedini gol na utakmici zabio je Ntcham, a Barišić i Katić odigrali su cijelu utakmicu za Rangerse...

VIDEO

Ove je nedjelje odigran 414. Old firm po redu, a pobjeda u najvećem škotskom derbiju pripala je Celticu zahvaljujući golu Oliviera Ntchama iz 68. minute. 

Steven Gerrard, zajedno sa svojim Hrvatima Bornom Barišićem i Nikolom Katićem neće po dobrome pamtiti svoj debi u velikom škotskom derbiju. 

Momčad Brendana Rodgersa mogla je i uvjerljivije slaviti, ali unatoč tome što su stvorili par vrlo izglednih prilika pred golom Rangersa, igrači Celtica nikako nisu mogli pronaći put do mreže. 

Posebno valja istaknuti prilike Jamesa Forresta još iz prvog poluvremena kada je iz velike udaljenosti zatresao prečku gostujućeg gola te odličan udarac Ntchama par trenutaka prije no što je zabio gol kada je McGregor odličnom paradom spriječio njegov pokušaj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Grezda iz Osijeka u Rangerse: Ovo sam sanjao još kao klinac
Grezda iz Osijeka u Rangerse: Ovo sam sanjao još kao klinac

S druge strane, izabranici Stevena Gerrarda vrlo su malo pokazali u fazi napada te su se uglavnom oni fokusirali na obranu i kontranapade. 

Za svih 90 minuta, Rangersi su imali samo jednu ozbiljniju priliku i to na samom kraju utakmice kada je James Tavernier pucao malo pokraj desne stative. 

Celtic je ovom pobjedom došao do drugog mjesta i devet osvojenih bodova te se sada nalazi tri boda iza prvog Heartsa dok su Rangersi na niskoj sedmoj poziciji sa svega pet bodova. 

Za Rangerse su cijelu utakmicu odigrali i Barišić i Katić, a bivši igrač Osijeka dobio je i žuti karton u 29. minuti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...