Obavijesti

Sport

Komentari 38

Červar ide suprotnim smjerom od Dalića, je li dobro izabrao?

Červar ide suprotnim smjerom od Dalića, je li dobro izabrao?
1

Dalić zagovara da Hrvatska uvijek mora igrati protiv najjačih suparnika, Srbija se za rukometni Euro pripremala protiv Francuske i Norveške. Červar je izabrao BiH i Katar...

VIDEO

Ako ćemo ovako igrati na Euru... ajme, majko!

Bio je to sukus razmišljanja navijača, ali i izjave Line Červara i igrača išle su u tom smjeru nakon remija s BiH (33-33) i tri četvrtine utakmice s Katarom (33-28). Osvajanje Croatia kupa u Poreču na kraju je samo kozmetika, a pitanje koje ostaje je: Što je Lino Červar dobio s te dvije utakmice?

Pokretanje videa...

01:23

Hrvatska je jače provjere, dvije utakmice protiv Njemačke, imala u listopadu, a BiH i Katar jedina su dva suparnika na završnim pripremama uoči Europskog prvenstva. Červar nije baš iskušavao neke nove taktičke varijante ni u obrani ni u napadu, što bi eventualno moglo biti pokriće za takav izbor protivnika, nego je više uigravao momčad više-manje poznatih vrlina i mana. Pa zašto onda BiH i Katar?

Samopouzdanje ne bi nešto poskočilo ni da su "kauboji" sa po deset razlike razbili oba suparnika. A nisu. Štoviše, ako se Hrvatska uigravala protiv BiH i Katra i pritom toliko mučila, što će biti kada dođu Crna Gora, Bjelorusija i Srbija, a pogotovo Španjolska i Njemačka u drugom krugu?!

Linu Červara napad ne brine, već obrana. I trebala bi jako...
Linu Červara napad ne brine, već obrana. I trebala bi jako...

Srbija je, za usporedbu, također imala dva pripremna suparnika. I odlučila se za Francusku i Norvešku. Od Francuza je izgubila 40-26, od Norvežana 38-28. Ali je Nenad Peruničić prednosti i slabosti svoje momčadi mogao sagledati iz drugoga kuta. Posve suprotnoga nego Červar.

 

- Čast Andori, San Marinu i takvima, ali što mi imamo od takvih utakmica? Hrvatska mora igrati s najboljima - stav je koji ponavlja Zlatko Dalić.

Skandalozan Červarov istup: 'Pa i ovi crnci igraju pametnije'
Skandalozan Červarov istup: 'Pa i ovi  crnci igraju pametnije'

Uoči SP-a u Rusiji izabrao je Brazil, Meksiko, Peru i Senegal, sad uoči Eura traži Francusku, Portugal i Švicarsku. Svjetskog i europskog prvaka.

Lino Červar očigledno ne razmišlja na takav način. Je li u pravu?

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše
BIRTIJA

Da bar za važne stvari na Trg izađe jednako kao za sportaše

Volio bih dočekati da se isti ljudi koji se svako toliko okupe slaveći uspjeh pojedinca ili grupe sudržavljana u jednakom broju, ili plus još toliko, redovito okuplja kako bi zaštitili svoja prava. Borba za više razuma

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali
LINO ČERVAR ZA 24SATA

Supruga Klaudija dočekala me u suzama, a suci su nas pokrali

Ja vodim bitke na terenu, a zajedno sa suprugom Klaudijom i onu životnu za njezino zdravlje. U deset situacija u finalu protiv Španjolske bili smo oštećeni, rekao nam je Lino Červar
'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'
SREBRNI 'KAUBOJ' MATANOVIĆ

'Stric i teta poginuli su u ratu, a ja sam po stricu dobio ime'

Otac je bio na prvih sedam utakmica, ostali su se rasporedili. Nažalost, Stockholm je bio predaleko i preskup, pa nisu došli tamo. Dresovi? Ma, svima sam dao i više njih, kaže nam Vlado Matanović