Obavijesti

Sport

Komentari 10

Četiri kluba dobila kaznu, a opet je najteže prošao Hajduk

Četiri kluba dobila kaznu, a opet je najteže prošao Hajduk

Hajduk mora platiti 4200 eura, a isprazit će se i blagajna Gorice koja je izgubila 3-0 od Splićana i ostala bez 1400 eura zbog pirotehnike koju su koristili gostujući navijači

VIDEO

Osvanula je srijeda, a taj je dan već po tradiciji rezerviran za 'čestitke' od strane HNS-a koje će još malo olakšati blagajne HNL klubova. Disciplinski sudac Alan Klakočer objavio je kazne za utakmice 26. kola i već tradicionalno, najveću je dobio Hajduk. Ipak, obzirom na dosadašnja iskustva, ovaj put su Splićani prošli vrlo dobro. Riječ je o utakmici protiv Gorice koju su pobijedili 3-0.

Pokretanje videa...

Pobjeda Hajduka 02:34

- HNK Hajduk se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 26. kola Gorica - Hajduk gostujući navijači (Torcida), smješteni na istočnoj tribini, u 1. i 23. minuti zapalili po jednu baklju, u 27. minuti zapalili dvije baklje, od 71. do 73. minute zapaljeno je dvadeset sedam baklji, dvije bljeskalice i jedna petarda, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 2. DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini od 4.200 eura.

Velika Gorica: Bakljada na utakmici Gorice i Hajduka

Kažnjena je i Gorica.

- HNK Gorica se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 26. kola Gorica - Hajduk gostujući navijači (Torcida), smješteni na istočnoj tribini, u 1. i 23. minuti zapalili po jednu baklju, u 27. minuti zapalili dvije baklje, od 71. do 73. minute zapaljeno je dvadeset sedam baklji, dvije bljeskalice i jedna petarda, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini od 1.400 eura.

Dinamo je u nedjelju dobio novog predsjednika i nešto kasnije pobijedio Slaven Belupo 5-2. Navijači su to proslavili bakljadom i opet 'osiromašili' svoj klub.

- GNK Dinamo se kažnjava jer je na prvenstvenoj utakmici 26. kola Dinamo - Slaven Belupo domaća navijačka skupina (BBB), smještena na sjevernoj tribini, u 7. minuti zapalila jednu baklju, u 19. minuti jednu baklju i bacila jednu petardu, u 23. minuti zapaljene su rasprskavajuće rakete te je bačen jedan topovski udar i jedna petarda, u 66. minuti bačena su dva topovska udara, zapaljene četiri dimne kutije, deset baklji i jedna bljeskalica koja je bačena na tartan stazu iza gola, te je u 71. minuti zapaljena jedna dimna kutija, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini 2.500 eura.

Zagreb: Dinamo nadmo?no pobijedio Slaven 5 - 2

Rijeka je u derbiju kola pobijedila Osijek 3-0 i vratila se na prvo mjesto. Armada je zapalila nekoliko pirotehničkih sredstava.

- HNK Rijeka se kažnjava jer su na prvenstvenoj utakmici 26. kola Rijeka - Osijek domaći navijači (Armada), smješteni na sjevernoj tribini, u 24. minuti zapalili dva stroba i jednu baklju, u 60. minuti deset strobova i četiri baklje, te u 67. minuti jednu dimnu bombu, čime su počinjeni neredi opisani i kažnjivi po čl. 66. st. 1., u svezi st. 5. istog članka DP HNS-a, te se na temelju istog propisa izriče novčana kazna u visini 1.400 eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!
KAO MLADIĆ

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!

Nakon kornera koji je rezultirao kontrom Bavaraca, čudesni je trk potegnuo Luka Modrić jer je to bila velika šansa gostiju za odlazak na 2-0 i praktički završetak utakmice. Ali, sve je spasio kapetan 'vatrenih'
U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog